Ons taalinstituut

Taalinstituut The Square Mile is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat. Voor bedrijven, non-profits en (semi)overheid. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Wij werken samen met klanten door het hele land en in alle belangrijke sectoren van de Nederlandse economie. Investeer in een taaltraining van ons taalinstituut en breng uw zakelijke boodschap met zelfvertrouwen.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Het draait om u bij ons taalinstituut

Ons taalinstituut is opgericht in 2002 en genoemd naar het internationale zakenhart van Londen. Wilt u internationaal zakendoen op het hoogste niveau? Uw zakenrelaties met zelfvertrouwen te woord staan in het Engels, Frans of Spaans? Met een taaltraining van taleninstituut The Square Mile haalt u het beste uit uzelf. Wij staan garant voor een persoonlijke en hoogwaardige taaltraining op maat, waarmee u daadwerkelijk succes boekt. U kunt bij ons terecht voor taaltrainingen van 1 tot 150 deelnemers die we incompany of online verzorgen. Op 100 procent maatwerkbasis!

Taaltraining is zorgvuldig mensenwerk

Mensen leren van mensen, ook in een zakelijke context. Taleninstituut The Square Mile wil mensen de kracht geven om te excelleren in een vreemde taal en zo zakelijke successen te boeken. Die successen zijn voor iedereen persoonlijk: de een wil effectief vergaderen, de ander een doeltreffende offerte schrijven. In de visie van ons taalinstituut begint elk zakelijk succes bij zorgvuldig mensenwerk. Daarom werken wij met een hecht team van betrokken trainingsmanagers, die de taaltraining van a tot z voor u verzorgen.

Co-productie tussen u en ons taalinstituut

Voor het beste resultaat gaat u een duurzame samenwerking met ons taalinstituut aan, gebaseerd op co-productie. U brengt de kracht en kennis in. Wij maken ons vertrouwd met uw organisatie en adviseren een aanpak die past bij u en uw bedrijf. Zo werken we samen toe naar een taaltraining die hoog rendement oplevert. Benieuwd naar de concrete stappen van onze co-productie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid bij The Square Mile, in het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek.

The Square Mile ook bij u in de buurt