Industrie

De Nederlandse industrie bedenkt en ontwikkelt hoogwaardige producten voor klanten in de hele wereld. Voor de verkoop is contact met klanten, leveranciers en partners cruciaal. Schroef uw taalvaardigheid op met een taaltraining van The Square Mile, speciaal voor industriebedrijven. Van technisch Duits tot zakelijk Engels en Portugees.

Neem contact op

Onze ervaring in uw sector

Bekijk alle sectoren

Succesvol communiceren in technisch Duits, Frans of Engels

Onze klanten produceren robots, schepen, staal, chemicaliën, windmolens, hightech machines en nog veel meer. Vaak met buitenlandse moedermaatschappijen, leveranciers en partners. De internationale werkomgeving strekt zich uit van Duitsland tot Mexico, Noord-Afrika en Brazilië. U mag van uw verkopers, marketeers en technische medewerkers dus verwachten dat ze hun talen beheersen. Voor gegarandeerd resultaat gaat u naar The Square Mile. Al jaren verzorgen wij met veel succes taaltrainingen technisch Duits, zakelijk Engels en Portugees.

Wilt u succesvolle medewerkers produceren?

Goed nieuws! Subsidie beschikbaar voor de metaalsector

Werkt u in de metaalsector en bent u aangesloten bij OOM? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor de opleidingskosten van uw werknemers in de metaalsector.