Spoedcursus Engels in uw branche

Een goede beheersing van de Engelse taal is bij veel bedrijven geen wens maar een “must’. Of het nu gaat om het beantwoorden van de telefoon, het coachen van medewerkers of internationaal zakendoen, de juiste kennis en spreekvaardigheid van de Engelse taal wordt vergroot middels een spoedcursus Engels.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Een spoedcursus Engels is een intensieve, korte taaltraining, gespitst op uw vakgebied (technisch Engels, juridisch Engels, etc).Deze training is individueel te volgen of als groepstraining samen met uw collega’s en wordt afgestemd op het taalgebruik binnen uw branche.

Kenmerken Engelse spoedcursus

De Engelse spoedcursus van taleninstituut The Square Mile kent vele voordelen:

  • Zeer ervaren native speaker trainers zorgen de juiste begeleiding
  • Een zeer flexibele en doelgerichte aanpak voor maximaal resultaat in korte tijd
  • Taalcursussen op maat, persoonlijke afstemming en online of  incompany te volgen

Aan uw spoedcursus Engels gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf, waarbij wij de wensen en niveaus in kaart brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw taalcursus Engels afgestemd is op uw beroep of situatie.

Benieuwd naar uw huidige kennisniveau van de Engelse taal? Doe dan de online taalniveautest; zo kunt u vast een idee krijgen van uw startniveau cursus Engels.
Om uw spoedcursus Engels te bespreken of voor meer informatie over onze zakelijke taaltrainingen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u weten wie u als klanten zijn voorgegaan en wat zij van onze taaltrainingen vonden? Bekijk dan de referenties op onze website.