Spoedcursus Engels online & incompany

Heeft u behoefte aan het snel verbeteren van uw Engelse taalvaardigheid? Kies dan een spoedcursus Engels van The Square Mile. De snelcursus start binnen 2 tot 4 weken. Het betreft een korte en intensieve taaltraining, veelal individueel.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

De cursus wordt afgestemd op het taalgebruik en jargon binnen uw vakgebied, sector of branche. Denk hierbij aan:

 • Technisch Engels
 • Financieel Engels
 • Zakelijk Engels
 • Juridisch Engels
 • Medisch Engels

Online taaltraining & zelfstudie

Een spoedcursus Engels volgt u meestal online, incompany of op een externe locatie voor een periode van één of twee weken. Binnen deze tijd volgt u lessen die u afwisselt met zelfstudie. Aan uw snelcursus Engels gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf, waarbij wij uw huidige niveau en uw leerdoelen correct in kaart brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de cursus afgestemd is op uw wensen.

Wij kunnen u op diverse vlakken ondersteunen en trainen. Wellicht heeft u coaching nodig bij het voorbereiden van een belangrijke presentatie? Of wilt u vakspecifiek jargon verbeteren in de Engelse taal? Door een spoedcursus Engels op maat maakt u snel progressie.

Maatwerk spoedcursus Engels

Hieronder vindt u 3 voorbeeld pakketten van Engelse snelcursussen.

  • Spoedcursus één week (individueel) 20 uur coaching met één of twee trainers afgewisseld met 20 uur on- en offline oefeningen. Incompany, online of op een externe locatie (kosten locatie niet inbegrepen). Wilt u snel aan de slag EN u heeft moeite om werk en studie te combineren, dan is dit voor uw de beste oplossing.
  • Spoedcursus twee of drie weken (individueel) 20 uur coaching met één of twee trainers afgewisseld met 20 uur on- en offline oefeningen. Incompany, online of op een externe locatie (kosten locatie niet inbegrepen). Wilt u op korte termijn starten en heeft u voldoende zelfdiscipline en agenda ruimte voor zelfstudie? Dan adviseren wij een minder intensieve variant van 2 of 3 weken, waardoor u meer tijd heeft om de stof eigen te maken.
  • Ad-hoc (individueel) Heeft u binnenkort een belangrijke presentatie of vergadering? Wilt u vooraf oefenen en uw ‘sales pitch’ perfectioneren? Maak gebruik van onze diensten voor 2 tot 3 dagdelen en laat niets tot toeval over.

Om uw wensen met betrekking tot een spoedcursus Engels te bespreken of voor meer informatie over onze zakelijke taaltrainingen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u weten wie u als klanten zijn voorgegaan en wat zij van onze taaltrainingen vonden? Bekijk dan de referenties op onze website.

Taaltraining met garantie

Een snelcursus Engels van taleninstituut The Square Mile kent vele voordelen:

   • Wij brengen uw leerdoelen, niveau, beschikbaarheid en locatie in kaart. Vervolgens adviseren wij de beste aanpak waardoor uw training perfect aansluit op uw wensen.
   • Onze zeer ervaren native speaker trainers zorgen voor de juiste begeleiding en combineren zowel taal als cultuur in uw training.
   • Wij werken met diverse materialen zowel on- als offline die helemaal aansluiten op uw leerdoelen en niveau.
   • Kwaliteitsgarantie. The Square Mile is CRKBO, CEDEO en NRTO erkend. Onze kwaliteitscultuur resulteert in een klanttevredenheidsscore van 100% (CEDEO 2021) waardoor u verzekerd bent van een perfect verzorgde training.

FAQ snelcursus Engels

Hoe snel kan ik starten met de spoedcursus?

De start van een spoedcursus Engels vindt plaats binnen twee tot vier weken. Dit heeft te maken met de zorgvuldige voorbereiding. Het betreft immers een cursus op maat.

Vindt er een intake plaats?

Ja, iedere training start met een intake. Hierbij wordt onder andere besproken wie er aan de cursus deelneemt, wat u en eventueel uw collega’s willen leren, het startniveau en waar de training plaatsvindt.

Welke mogelijkheden zijn er qua locatie?

Het merendeel van de snelcursussen Engels vinden op dit moment online plaats (via Zoom, Teams, etc.). Verder is een incompany training mogelijk, bij u op locatie. Ons taleninstituut biedt zelf ook trainingslocaties in diverse steden in Nederland:
▪ Taleninstituut Amersfoort
▪ Taleninstituut Amsterdam
▪ Taleninstituut Eindhoven
▪ Taleninstituut Nijmegen
▪ Taleninstituut Tilburg
▪ Taleninstituut in Den Haag
▪ Taleninstituut in Rotterdam
▪ Taleninstituut in Utrecht

Wie geeft de spoedcursus Engels?

Wij hebben diverse taaltrainers Engels in huis. Ieder hoogopgeleid en native speaker. Afhankelijk van uw wensen, vakgebied of branche zoeken wij een trainer die bij u past. Bekijk al onze taaltrainers.

Is er naast een snelcursus nog een ander optie?

Zeker. Wij bieden vele taaltraining mogelijkheden. Van workshop tot groepstrainingen, van intensief tot semi- intensief; alles is mogelijk. Wij maken een training die geheel past bij uw wensen, doelen en eisen.

Een intensieve spoedcursus duurt veelal 1 tot 2 weken. Mocht u de voorkeur geven aan een langere periode, geen probleem. Maatwerk is bij ons vanzelfsprekend. Onze trainingstijden zijn flexibel; we zorgen ervoor dat deze naadloos aansluiten in uw agenda.

Wat zijn de kosten voor een Engelse cursus?

Iedere training is maatwerk en de kosten zijn onder andere afhankelijk van uw wensen, vakgebied en cursusduur. We hebben wel kostenindicaties van veel voorkomende cursussen, zoals de intensieve sneltraining Engels.

Een prijsindicatie van een spoedcursus Engels is €1.970,- (excl. BTW).
 Dit is inclusief de intake, alle materialen en 12 maanden Altissia E-learning.

Bent u niet op zoek naar een cursus maar heeft u behoefte aan een kort coaching moment? Kies dan voor gerichte Engelse ondersteuning voor enkele uren: Indicatieve prijs €290,- per dagdeel (3 uur).