Taaltraining Russisch

Rusland telt meer dan 150 miljoen inwoners. Sinds het einde van het communisme in 1991 is het een belangrijke zakenpartner van Europa. Doet u ook zaken met Rusland? Sta uw zakenpartners dan te woord in het Russisch. Verras ze met kennis over de Russische cultuur en laat zien dat u op de hoogte bent van de gewoontes van het land. Een incompany of online taaltraining Russisch van The Square Mile bevat alle basiselementen van de Russische taal en cultuur.

Neem contact op

Welke taaltraining past bij u?

Welke taaltraining past bij u?

Selecteer uw taaltrainingSluit

Russisch leren begint bij het cyrillische schrift

De Russische taal is een beetje zoals Duits, met veel grammatica. Het cyrillische schrift en de uitspraak maken de taal echter lastiger om te leren. Dat komt ook doordat u minder referentiekaders heeft. Wilt u het Russisch volledig beheersen, dan heeft u een lange weg te gaan. Maar met 30 tot 40 uur taaltraining Russisch van The Square Mile kunt u zich al aardig redden.  U maakt eerst kennis met het schrift, de klanken en de structuren. En voor u het weet, vraagt u naar de weg of bestelt u een drankje.

Incompany óf online! Taaltraining Russisch goed voor meer goodwill

Wilt u meer goodwill creëren bij uw Russische zakenpartners? Dan is een incompany of online taaltraining Russisch van 30 tot 40 uur wellicht te kort. U kunt weliswaar eenvoudige gesprekken voeren, maar uw wilt meer. U wilt met zelfvertrouwen functioneren in een Russischtalige businessomgeving. Een taaltraining Russisch van 100 tot 120 uur past dan meer bij uw doel. Bespreek de mogelijkheden met de The Square Mile. En zet de eerste stap om uw persoonlijke effectiviteit in het Russisch te vergroten!

Basiscursus Russisch, niveau 1 (A1)

De basiscursus Russisch is dé taaltraining voor mensen die geen of weinig kennis hebben van de Russische taal. U begint bij de basis en ontwikkelt vaardigheden voor alledaagse situaties. Het belangrijkste leerdoel: eenvoudige zinnen begrijpen en hierop reageren. Op het gebied van spreken en luisteren leert u zich bijvoorbeeld redden in een winkel en op het station. U vergroot uw schrijf- en leesvaardigheid door te oefenen met standaardformulieren en advertenties. De onderwerpen die u wilt behandelen, kiest u zelf. The Square Mile helpt u graag bij de nadere invulling van een effectieve basiscursus Russisch. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch, niveau 2 (A2)

Deze taaltraining zakelijk Russisch gaat een stapje verder dan de basiscursus Russisch. U kiest voor deze training als u beschikt over enige basiskennis van de Russische taal. U doet zelfvertrouwen op voor eenvoudige zakelijke situaties. U vergroot uw woordenschat en u leert uw mening geven, e-mails opstellen en korte telefoongesprekken voeren. U bekwaamt zich in het spreken, luisteren, lezen én schrijven over bekende situaties in uw werkomgeving. Wilt u voldoen aan de verwachtingen van uw bedrijf, klant of partner? The Square Mile maakt de taaltraining zakelijk Russisch graag op maat voor u. Voor het beste resultaat brengt u uw eigen materiaal in, zoals brochures, productbeschrijvingen en prijslijsten. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch, niveau 3 (B1)

Beheerst u al voldoende Russisch om in dagelijks terugkerende, eenvoudige praktijksituaties te communiceren met zakenrelaties? Dan is deze taaltraining zakelijk Russisch geschikt voor u. U vergroot uw nauwkeurigheid in woord en geschrift in alledaagse zakelijke situaties. U leert instructies geven, uw bedrijf presenteren en de basisconventies van zakelijke rapporten toepassen. In lijn met uw leerdoelen brengt u uw eigen onderwerpen in. Zo oefent u gesprekken die dagelijks voorkomen op uw werkvloer. The Square Mile biedt u een taaltraining zakelijk Russisch waarvan u direct de vruchten plukt. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch, niveau 4 (B2)

Deze taaltraining past bij u als u al functioneel kunt spreken over dagelijkse onderwerpen in het Russisch. In de meeste zakelijke situaties kunt u zich redelijk redden, mits uw gesprekspartner meewerkt. Maar u wilt professioneler en overtuigender overkomen in een internationale businessomgeving. U leert uw toon aanpassen aan uw gesprekspartner, onderhandelen in commerciële situaties en diplomatiek omgaan met moeilijke telefoongesprekken. U breidt uw woordenschat uit en maakt minder grammaticale fouten. Ook leert u kort en bondig schrijven, verbetert u uw uitspraak en voelt u zich meer op uw gemak bij onverwachtse situaties. Deze taaltraining is maatwerk: u brengt uw eigen leerdoelen in en bepaalt samen met uw trainer waarop u de nadruk wilt leggen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch, niveau 5 (C1)

Deze taaltraining brengt uw zakelijk Russisch naar een professioneel taalniveau. U verfijnt uw zakelijke taalvaardigheden en u wordt u bewust van nuances en stijl. U leert effectief presenteren, competent onderhandelen en gestructureerd en overtuigend schrijven in het Russisch. U ontwikkelt complexer taalgebruik, verbetert uw woordkeuze per situatie en groeit uit tot een geoefend leider van vergaderingen. Iemand die zich spontaan kan opstellen in verwachte en onverwachte situaties. Voor een groot deel bepaalt uw eigen zakelijke inbreng de inhoud van de training. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch, niveau 6 (C2)

Deze taaltraining zakelijk Russisch is van de hoogste klasse. Deze training past bij u als u de Russische taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U wilt uitblinken in woord en geschrift en geen enkele zakelijke situatie aan toeval overlaten. Snel moedertaaltempo mag voor u geen obstakel zijn. Dat geldt ook voor accenten, complexe betogen, specialistische teksten en idiomatische uitdrukkingen. Met deze taaltraining brengt u uw taalvaardigheden naar een zeer professioneel niveau. Geschikt voor mensen voor wie ‘goed’ niet goed genoeg is. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch voor ondersteunend personeel

Deze taaltraining zakelijk Russisch is er speciaal voor mensen die een ondersteunende, administratieve functie vervullen. Een secretaresse of personal assistant is eerste aanspreekpunt, visitekaartje en organizer ineen. In deze taaltraining leert u effectief optreden als poortwachter van uw bedrijf. U vergroot uw zakelijke en sociale vaardigheden op de vier taalgebieden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. The Square Mile past de taaltraining aan naar de specifieke behoeften van uw bedrijf. Voorbeelden van leerdoelen: de juiste toon hanteren in e-mails, op een beleefde manier informatie controleren aan de telefoon en afspraken, vergaderingen en conferenties plannen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch correspondentie en e-mail

Wilt u uw schrijfvaardigheid perfectioneren en betere rapporten, e-mails en brieven opstellen? En beheerst u de Russische taal op B1-niveau of hoger? Dan is deze taaltraining zakelijk Russisch geschikt voor u. U leert nauwkeuriger formuleren, de juiste toon kiezen en gestructureerd schrijven. Op basis van echte of fictieve cases die aansluiten bij uw functie en bedrijf. Belangrijke onderwerpen in deze taaltraining zijn: conventies op het gebied van lay-out, vaste uitdrukkingen en spelling, veelgemaakte fouten, correctietechnieken, leestekens en werkwoordstijden. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Russisch voor helpdeskmedewerkers

Deze taaltraining is opgezet voor helpdeskmedewerkers die hun mondelinge en schriftelijke communicatie willen verbeteren. Communiceert u regelmatig met klanten en toeleveranciers per telefoon of e-mail? En beheerst u de Russische taal op B1-niveau of hoger? Kies dan deze taaltraining als u professioneler, klantgerichter en doeltreffender wilt werken. Naast de basisconventies voor telefoneren en schrijven maakt u zich diverse belstrategieën eigen. Zoals duidelijke uitleg geven, gericht adviseren, problemen oplossen en omgaan met moeilijke klanten van verschillende nationaliteiten. The Square Mile maakt de training graag op maat voor u. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.