Zakelijke taaltraining incompany

Met een zakelijke taaltraining van The Square Mile haalt u het beste uit uzelf. U wilt op professioneel niveau communiceren in een vreemde taal: doeltreffend schrijven, effectief vergaderen, goed luisteren en adviseren, zowel face-to-face als via webconferentie of mail. Wij maken incompany taaltrainingen op maat voor u en uw bedrijf. Dit betekent duurzame kwaliteit, 100 procent maatwerk en ondersteuning van a tot z! Daar komen wij graag voor langs.

Neem contact op

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Bekijk alle taaltrainingen

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Selecteer uw taaltrainingSluit

Zakelijke taaltrainingen van duurzame kwaliteit

The Square Mile is sinds 2002 gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat. Ons toegewijde team organiseert succesvolle taaltrainingen voor 1 tot 150 deelnemers. In alle sectoren en overal in Nederland. Duurzame kwaliteit staat voorop, van het eerste gesprek tot het borgen van de leerdoelen. Wij investeren in echt persoonlijk contact en gaan een duurzame verbinding aan met uw organisatie. Zo heeft u blijvend profijt van aantoonbare resultaten. Ook in de toekomst.

Puur maatwerk voor het beste rendement

Waarom kiezen elk jaar ruim duizend mensen voor The Square Mile? Omdat wij hebben geleerd wat wel en niet werkt. Wij luisteren, adviseren en organiseren vervolgens een taaltraining op 100 procent maatwerkbasis. Zakelijke taaltrainingen op maat zijn essentieel anders dan klassikale taalcursussen. Uzelf, uw collega’s en uw organisatie staan centraal. Uw niveau, achtergrond en leerdoelen zijn leidend. Is de opleidingsvraag urgent en uw tijd kostbaar? Wij zijn flexibel in planning en locatiekeuze.

Professionele ondersteuning van a tot z

The Square Mile garandeert kwaliteit en maatwerk door u professioneel te ondersteunen. U werkt met een vast aanspreekpunt binnen ons specialistenteam, dat de taaltraining van a tot z voor u regelt. Uw taaltrainers zijn ervaren, hoogopgeleide native speakers en het trainingsmateriaal is toegesneden op u. Zo staan wij garant voor praktijkgerichte zakelijke taaltrainingen die perfect aansluit bij uw leerdoelen. Ook leren wij uw bedrijf steeds beter kennen: een belangrijke voorwaarde voor succes.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in


?>