Technisch Duits, van cursus tot training

Een goede, professionele cursus of training waarbij enkel technisch Duits naar voren komt vindt u bij The Square Mile. Bent u op zoek naar een training Duits voor uw gehele bedrijf of enkel voor uzelf specifiek gericht op het uitbreiden van de technisch Duitse woordenschat, jargon of wilt u vloeiend communiceren met uw technisch Duitse collega’s? De cursus technisch Duits wordt voor u op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Wat kunt u van een cursus technisch Duits bij ons taleninstituut verwachten:

  • De Duitse cursus wordt afgestemd op uw eisen, leerstijl, begin- of eindniveau.
  • De cursus technisch Duits wordt individueel of via een groepstraining aangeboden, online, op locatie of extern.
  • De taaltrainers technisch Duits zijn veelal van Duitse afkomst en hebben een technische achtergrond.

Aan uw cursus technisch Duits gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf. Bij een groepstraining zullen we de niveau’s van de medewerkers in kaart brengen. Ook het einddoel kan in kaart worden gebracht. In overleg wordt er een trainingsgroep samengesteld en een passende leerstijl.  Zo kunnen we ervoor zorgen dat de taalcursus Duits echt maatwerk is, afgestemd op beroep, situatie,  niveau of einddoel. Verbeter uw Duitse schrijf- en spreekvaardigheid, leer vlot en helder te communiceren met uw Duitse collega’s of relaties middels een Technische cursus Duits!

Training technisch Duits op maat

The Square Mile biedt verschillende trainingsvormen aan voor de cursus technisch Duits. Van dagcursus tot workshop, van individuele coachingsessies tot executive training. De gebruikte leermiddelen worden afgestemd op uw leerstijl en wensen. Onze blended learning aanpak combineert effectieve leermiddelen zoals rollenspel en interactie. De cursisten met veel zelfdiscipline kunnen positief resultaat bereiken middels de “tell me more” methode. Voor alle deelnemers is er een online ontmoetingspunt waar men in contact kan komen met de trainer of andere taal cursisten.

Neemt u voor meer informatie over onze zakelijke taaltrainingen contact op met ons taleninstituut om de wensen voor uw cursus technisch Duits te bespreken. Wilt u weten wie u als klanten zijn voorgegaan en wat zij van onze taaltrainingen vonden? Bekijk dan de referenties op onze website. Heeft u behoefte aan een combinatie cursus, bijvoorbeeld een cursus zakelijk Duits met een technische ondertoon? Geen probleem. Wij helpen u graag.