Cursus zakelijk Frans voor bedrijven

Voor bedrijven die internationaal opereren is een correcte beheersing van een buitenlandse taal geen pre maar een vereiste. Onze cursus zakelijk Frans biedt u de mogelijkheid om (eventuele) reeds aanwezige kennis te activeren en verbeteren. Een vloeiende communicatie met uw relaties, uitstekende vaardigheden in geschrift; wij vernemen uw wensen graag.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit


Een training of taalcursus Frans bij The Square Mile biedt u:

  • hoge kwaliteit en op maat gemaakt voor u of uw bedrijf.
  • lessen door zeer ervaren native speaker taaltrainers
  • cursusmogelijkheden bij u op kantoor, online of op een van de trainingslocaties in de buurt
  • groepslessen als individuele trainingen

Uw taalcursus Frans maken wij op maat

De cursus zakelijk Frans begint met een uitgebreide intake. Hierbij worden uw wensen in kaart gebracht. Betreft het een groepstraining Frans?
De verschillende niveau’s zullen in kaart worden gebracht middels een kleine test. Tevens zullen we kijken naar de (individuele) leerstrategieën en de beoogde einddoelen.
De zeer ervaren native speaker trainers hebben veelal een technische, zakelijke of financiële achtergrond en veel ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven.

De cursus zakelijk Frans kan volledig face-to-face zijn of een combinatie met lessen op afstand, een van de vormen van blended learning. Bekijk ook eens een voorbeeldprogramma van een taaltraining Frans.
Hierbij kunt u per niveau een blik werpen op de inhoud van de cursus Frans.

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie verwijzen we u naar het contactformulier.