Uw zakelijke taaltraining online

In een steeds meer geglobaliseerde wereld waarin internationale communicatie essentieel is voor zakelijk succes, is het belang van effectieve taalvaardigheid niet te onderschatten. Voor bedrijven die hun mondiale bereik willen vergroten, is investeren in een zakelijke online taaltraining op maat een strategische zet.

Neem contact op

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Bekijk alle taaltrainingen

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Selecteer uw taaltrainingSluit

Taal verbindt. Taal bestaat niet alleen uit woorden of grammatica. Taal gaat altijd samen met een gezicht, een gebaar, toon of schrijfstijl. Daarom is uw trainer altijd de hoeksteen van een taaltraining van The Square Mile, ook online. Een online taaltraining van 30 uur betekent echt 30 uur face-to-face contact met uw trainer. Via Teams, Webex of Zoom spreekt u uw trainer en mogelijk medecursisten om uw taalvaardigheid en zelfvertrouwen in de vreemde taal te ontwikkelen. Daarnaast maakt u zelfstudieopdrachten online en offline om de opgedane kennis te consolideren.

Voordelen online taaltraining

Het volgen van een maatwerk taaltraining online biedt een scala aan voordelen die traditionele methoden overstijgen. In een wereld waarin flexibiliteit en efficiëntie steeds belangrijker worden, vormt online leren een moderne en effectieve benadering van taalverwerving.

Een van de meest opvallende voordelen is het gemak dat het met zich meebrengt. Door de flexibiliteit van online lessen kunt u als deelnemer de training volgen op tijden die het beste bij uw agenda past. Hierdoor kunt u de online taaltraining volledig afstemmen op uw werk- en/of privéverplichtingen. U kunt de taalcursus volgen vanaf iedere gewenste locatie.

Ook is een online taaltraining bijzonder aantrekkelijk voor organisaties met personeel verspreid over verschillende locaties. Het stelt bedrijven in staat om taaltraining aan te bieden aan medewerkers ongeacht hun geografische locatie, waardoor de samenwerking en communicatie tussen teams over de hele wereld wordt versterkt.

Individuele training of met collega’s

Of u nu een online taaltraining Engels, Duits of Nederlands volgt; iedere cursus wordt op maat gemaakt en is individueel te volgen of met collega’s. Volgt u een individuele training? Dan bespreekt u tijdens uw intake samen met uw trainer wat u wilt leren en hoe. Voor een groepstraining met collega’s onderling vormen wij groepen met hetzelfde startniveau en leerdoel. In beide gevallen maken wij uitgebreid gebruik van uw eigen werksituatie en materialen om de training zo praktijkgericht mogelijk te maken.

Een van de meest waardevolle aspecten van online taaltraining is immers de mogelijkheid om de taal te leren en te oefenen zoals hij dagelijks wordt gebruikt. Met behulp van interactieve leermiddelen, real-life scenario’s en gesprekssimulaties kunnen u en uw collega’s taalvaardigheid ontwikkelen in een context die nauw aansluit bij de dagelijkse communicatiebehoeften. Dit resulteert in een snellere en effectievere taalverwerving, omdat de geleerde vaardigheden direct toepasbaar zijn in real-world situaties.

Uw zakelijke taaltraining online starten

Doorgaans hebben wij meer dan 100 maatwerk taaltrainingen online lopen. Wilt u het ook proberen? Neem dan contact met ons op voor een training of een proefles. Wij helpen u graag beter te presteren in een vreemde taal!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in