Uw zakelijke taaltraining online

Hoe wij werken is snel veranderd. Thuiswerken, op afstand vergaderen in kleine of grotere groepen via MS Teams of Zoom. Een veranderende wereld vereist dat wij ons aanpassen. Taal blijft hetzelfde, alleen de kanalen zijn anders geworden. Volg daarom een zakelijke taaltraining online.

Neem contact op

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Bekijk alle taaltrainingen

Zakelijke taaltraining? Kies uw taal!

Selecteer uw taalSluit

Taal verbindt. Taal bestaat niet alleen uit woorden of grammatica. Taal gaat altijd samen met een gezicht, een gebaar, toon of schrijfstijl. Daarom is uw trainer altijd de hoeksteen van een taaltraining van The Square Mile, ook online. Een online taaltraining van 30 uur betekent echt 30 uur face-to-face contact met uw trainer. Via web conferencing spreekt u uw trainer en mogelijk medecursisten om uw taalvaardigheid en zelfvertrouwen in de vreemde taal te ontwikkelen. Daarnaast maakt u zelfstudieopdrachten online en offline om de opgedane kennis te consolideren.

Virtuele Classroom

Onze online taaltrainingen zijn platformonafhankelijk: wij gebruiken wat bij u en uw bedrijf toegestaan of gebruikelijk is. Hebben wij zelf een voorkeur? Ja, wij gebruiken graag Zoom. Zoom is stabiel, makkelijk te gebruiken, combineert beeld, geluid en chat, maakt het delen van audiobestanden mogelijk. Daarnaast biedt Zoom een Virtual Classroom met een interactief whiteboard en breakout rooms (bij een groepstraining kan de trainer deelnemers indelen in ‘kamers’). Kortom, volop interactiviteit, maar dan wel op afstand. Zo leert u beter spreken en presteren in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans of Italiaans.

Maatwerk online taaltraining

Uw online zakelijke taaltraining blijft maatwerk. Volgt u een individuele training? Dan bespreekt u tijdens uw intake samen met uw trainer wat u wilt leren en hoe. Voor een groepstraining met collega’s onderling vormen wij groepen met hetzelfde startniveau en leerdoel. In beide gevallen maken wij uitgebreid gebruik van uw eigen werksituatie en materialen om de training zo praktijkgericht mogelijk te maken.

Uw zakelijke taaltraining online starten

Doorgaans hebben wij meer dan 100 maatwerk taaltrainingen online lopen. Wilt u het ook proberen? Neem dan contact met ons op voor een training of een proefles. Wij helpen u graag beter te presteren in een vreemde taal!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in