Tuinbouw

Nederland staat bekend als het land van bloemen. Maar net zo belangrijk is de export van groenten, bomen en tuinbouwkennis. De land- en tuinbouw ontwikkelt zich razendsnel. Kwekers verplaatsen zich naar Ethiopië en Kenia, veilingen veranderen, telers ontwikkelen nieuwe soorten en vermarkten die in het buitenland. Tijd om uw taalvaardigheid te internationaliseren met een maatwerktaaltraining!

Neem contact op

Onze ervaring in uw sector

Bekijk alle sectoren

Maatwerktaaltraining voor internationaal bloeiende sector

Onze land- en tuinbouwklanten zijn van alle markten thuis. Zij leveren systemen voor kwekers, bouwen kassen en certificeren planten. Hun werkterrein is internationaal en zij kunnen zich goed redden in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en heel soms Chinees. Werkt u ook in de tuinbouw en wilt u de taalvaardigheid van uzelf of uw medewerkers vergroten? Of uw Poolse medewerkers beter Nederlands leren spreken? Een maatwerktaaltraining van The Square Mile wordt toegespitst op de werkpraktijk van uw bedrijf.

Goed nieuws! Subsidie beschikbaar voor de groenten- en fruitbranche

Werkt u in de groenten- en fruitbranche en zoekt u een taaltraining voor uzelf of uw medewerkers? Met de subsidie taalcursus van het Groenten- en Fruit Groothandelsfonds bespaart u aanzienlijk op opleidingskosten. Hier vindt u meer informatie over de subsidie voor uw maatwerktaaltraining van The Square Mile.