Subsidie taalcursus nu voor groenten- en fruitbranche

Werkt u in de groenten- en fruitbranche en wilt u de zakelijke taalvaardigheden van uzelf of uw medewerkers vergroten? Dan hebben wij goed nieuws! Handel Groeit stelt in tot 40% subsidie beschikbaar voor taaltraining, waarmee u aanzienlijk bespaart op opleidingskosten. Lees meer over deze subsidie!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Voor wie is de subsidie?

De taalcursussubsidie van Handel Groeit is er voor bedrijven die zijn aangesloten bij dit fonds en de geldende cao volgen. Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt? Kijk dan bij de subsidievoorwaarden die het fonds heeft opgesteld.

Waarom een taalcursus subsidiëren?

Handel Groeit stimuleert het opleiden van medewerkers in de groenten- en fruitbranche. Niet alleen met een subsidie voor taalcursussen, maar ook met subsidies op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid, marketing, leiderschap en bijvoorbeeld logistiek. Zakelijke taaltrainingen zijn een meerwaarde voor de branche en die meerwaarde wordt beloond.

Welke taalcursussen komen in aanmerking?

Om de subsidie taalcursus te kunnen ontvangen, dient u zich in te schrijven bij een taleninstituut dat bewezen kwaliteit levert. The Square Mile is erkend leverancier talen bij Handel Groeit en voldoet aan hun voorwaarden. Heeft u al een taalcursus op het oog en wilt u weten of u die in aanmerking komt voor een subsidie op een taalcursus? Doe de checklist van het fonds.

U kunt subsidie aanvragen onder andere voor:

  • Nederlands (40%)
  • Engels (30%)
  • Frans (30%)
  • Duits (30%)
  • Spaans (30%)
  • Pools (30%)

Hoe meld ik me aan?

Wilt u direct een subsidie aanvragen voor een taalcursus? Voor een taalcursus Engels of Nederlands, of voor een andere taaltraining van The Square Mile? Vul dan vóór de start van de taaltraining het aanmeldformulier van Handel Groeit in.

Hoe declareer ik de subsidie?

De subsidie voor uw taalcursus declareert u nadat u de taaltraining heeft afgerond waarvoor u subsidie heeft aangevraagd. Daarvoor gebruikt u het declaratieformulier van Handel Groeit. Let erop dat u alle bewijsstukken meestuurt die op het formulier staan aangegeven. Declareren van de gesubsidieerde taalcursus is mogelijk tot maximaal twee maanden na de laatste cursusdag van The Square Mile.

Meer weten?

Voor meer informatie neemt u contact op met Richard Brame van The Square Mile: 071 – 532 3356.