Kom jij ons team Nederlands versterken?

september 20, 2021

Ben jij een trainer Nederlands (zzp-er) die graag zelfstandig werkt maar ook deel wil uitmaken van een bevlogen team?  Zoek je een persoonsgerichte onderneming die training op elk niveau aanbiedt? Wij zoeken betrokken en professionele NT2-trainers (minimaal 3 jaar ervaring, kennis van NT1 een pre) voor diverse opdrachten in het bedrijfsleven.

The Square Mile biedt hoogwaardige taaltraining door heel Nederland. Wij zijn een hecht team en bieden persoonlijke aandacht, concurrerende tarieven en interessant werk. Momenteel verzorgen wij trainingen incompany en online, zowel overdag als ’s avonds.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij horen graag van je: rbrame@thesquaremile.nl of 0621881885 / 0715323356 (Richard Brame)

 

Cedeo 2021: een score van 9,6!

september 17, 2021

Voor de achtste keer op rij hebben wij ons Cedeo-keurmerk verlengd!

Voor de zomer hebben we de tweejaarlijkse beoordeling door Cedeo doorlopen.  Met succes: we behalen een 9,6!  We zijn ontzettend trots dat we het Cedeo-keurmerk met zulke mooie cijfers mogen verlengen.

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. De Cedeo- beoordeling bestaat uit twee onderdelen: een tevredenheidsonderzoek onder onze klanten en een interview met onze directie over kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

In het eindrapport schrijft Cedeo: ‘In een prijsgevoelige markt steekt het bureau er al jaren bovenuit. The Square Mile is een solide partner gebleken omdat men kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan.’ Op basis van deze beoordeling zijn we ook de komende twee jaar Cedeo-erkend.

Vind hier de resultaten van het Cedeo-onderzoek of bekijk direct het volledige Cedeo-rapport.

Benut deze zomer door te investeren in uzelf!

juni 1, 2021

Met een compacte online zomertraining van The Square Mile kunt u uw taalvaardigheden een boost geven door bijvoorbeeld:

  • uw Engelse woordenschat op te frissen;
  • een begin te maken met Zakelijk Spaans;
  • uw Duitse grammatica onder de loep te nemen;
  • de puntjes op de ‘i’ te zetten bij uw Franse schrijfvaardigheid.

Voor online taaltrainingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees in de periode 1 juni t/m 31 augustus 2021 bieden wij de volgende aantrekkelijke actie aan:

20 uur individuele taaltraining voor € 1.499

De training is online. Uw training wordt op maat gemaakt op basis van de door u aangegeven doelstellingen, gekoppeld aan uw instapniveau. Met één van onze ervaren trainers werkt u bijvoorbeeld aan uw woordenschat, grammatica, schrijfvaardigheid of uitspraak in de gewenste taal.

De bovengenoemde prijs is inclusief leskosten, intake en materiaal, exclusief 21% BTW. Niet geldig in combinatie met andere kortingen. Overige talen in overleg.

Voor meer informatie neemt u contact op met Irene of Richard: 071-5323356. Wij bespreken graag uw persoonlijke leerdoelen met u.

 

Nog 3,5 miljoen euro subsidie beschikbaar voor taaltrainingen Nederlands in 2021

mei 25, 2021

Investeert u in de Nederlandse taalvaardigheid van uw medewerkers? Tussen 1 en 30 juni 2021 kunt u een aanvraag indienen voor het overheidsprogramma Tel Mee Met Taal. Deze subsidie biedt de mogelijkheid om maximaal € 125.000,- subsidie te ontvangen voor taaltrainingen Nederlands in de vorm van een bijdrage tot €1.000,- per deelnemer (maximaal co-financieringspercentage 67% van de kosten). Het aanvragen is eenvoudig.

In september 2020 en februari 2021 hebben onze opdrachtgevers meer dan € 100.000,- subsidie ontvangen voor TMMT trajecten. Voor de ronde vanaf juni 2021 is er nog 3,5 miljoen euro beschikbaar gesteld. Als het subsidiebudget wordt overschreden, vindt er een loting plaats onder de aanvragen. Voor meer informatie klik hier of bel met Richard of Irene, 071-5323356.

 

Steun Coronahulp in Nederland

november 2, 2020

Eindejaarsactie 2020

Het coronavirus treft veel mensen in het hart. Daarom The Square Mile doneert € 50,- aan het Nederlandse Rode Kruis voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2020.  Doet u mee? Lees hier hoe.

Wie had dit voor mogelijk gehouden?

oktober 16, 2020

3000 lessen online

Sinds 2002 levert The Square Mile zakelijke taaltraining, eigenlijk bijna altijd incompany, op locatie van onze opdrachtgevers. Dit jaar, in maart 2020, zijn wij grotendeels overgestapt op Teams, Webex, Zoom en Skype om continuïteit te kunnen bieden aan onze klanten. Toevallig keek ik vandaag op ons Zoom dashboard. Tot mijn verbazing zag ik dat wij dit jaar meer dan 2700 lessen alleen al via Zoom verzorgd hebben en het aantal Zoomlessen per dag stijgt nog altijd. Onze trainers hebben meer dan 800.000 minuten online gezoomd met een gemiddelde van 4,8 deelnemers per training. Op het moment dat ik keek waren 39 van onze trainers alleen al via Zoom les aan het geven aan deelnemers van ons, die inmiddels niet per sé in Nederland onze training volgen. Zoals ik zag, volgden deelnemers onze lessen van Amsterdam tot Zaragoza. En dan heb ik het nog niet eens over de  trainingen via Teams, Webex en Skype die we er nog bij op kunnen tellen.

Hoge klanttevredenheid

Terwijl wij nog steeds onze klanten graag in het echt zien en spreken, is het momenteel verstandig om taaltraining online voort te zetten. Gelukkig belonen onze klanten onze trainingen in 2020 nog steeds met een gemiddelde tevredenheid van 8,8, zelfs iets hoger dan 2019! Heeft u collega’s die effectiever moeten communiceren in Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans of een andere taal? Bij The Square Mile kunnen wij u garanderen dat zij een professionele, goed doordachte en doelgerichte training kunnen volgen. Nu ‘op afstand’ en hopelijk straks weer incompany, of misschien in een combinatie van beide.

 

Meer weten?

Taaltraining in het najaar: waar mogelijk “op afstand”

oktober 5, 2020

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben (wederom) een grote impact op heel Nederland en samen dragen wij de verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Daarom deel ik graag ons beleid voor de komende periode met u als klant.

Waar mogelijk verzorgen wij trainingen “op afstand”

Sinds maart werken wij met succes via Teams, Skype, Webex of Zoom. Meer dan 1.000 deelnemers hebben de trainingen met plezier gevolgd, zowel op individuele basis als in groepsverband. Onze opdrachtgevers hechten grote waarde aan het bieden van structuur én continuïteit. Daarin hebben wij naar volle tevredenheid kunnen voorzien.

De laatste maanden hebben wij rekening gehouden met een eventuele nieuwe lockdown. Bij alle groepstrainingen hebben wij het aantal deelnemers beperkt, waardoor een “op afstand” oplossing uitstekend werkt én goede resultaten biedt. Concreet betekent dit het volgende:

  • Volgt u of een collega momenteel een één-op-één training “incompany”? In ons aller belang vinden wij het verstandig om deze trainingen indien mogelijk op afstand te vervolgen via Teams, Zoom, Skype of Webex. Deelnemers ontvangen een mail van hun trainer waarin hun medewerking hierin wordt gevraagd. 
  • Groepstrainingen. Werken de deelnemers opnieuw vanuit huis? Dan zetten wij de trainingen voort via Teams, Webex, Zoom of Skype. Uw contactpersoon bij The Square Mile neemt contact op met de deelnemers om dit te organiseren.

Incompany trainingen blijven mogelijk wanneer het niet anders kan.

Zijn er specifieke omstandigheden waaronder een training “in-company” door moet gaan, dan blijft dit mogelijk. Wel vragen wij hierbij aandacht voor ons Covid-19 protocol. Mocht uw trainer tot een kwetsbare groep behoren, dan bestaat de mogelijkheid dat wij een andere trainer inzetten.

In overleg blijven

U bent maatwerk en oplossingsgerichtheid van ons gewend en daar kunt u op blijven vertrouwen. Gezien onze ervaring gedurende de laatste 6 maanden, zien wij de komende periode met vertrouwen tegemoet en kijken wij uit naar een warme samenwerking in deze uitdagende tijden. Mocht u specifieke aandachtspunten voor ons hebben, neemt u dan gerust contact met mij op. Heeft u vragen met betrekking tot een specifieke training, neem dan contact op met uw contactpersoon bij The Square Mile.

Richard Brame, directeur, The Square Mile.

Survey Online vs In-Company language training: the results are in!

augustus 31, 2020

Can online language training be as effective as in-company training? The answer is YES. Our recent client satisfaction surveys show:
– Satisfaction ratings for lessons on Zoom (or other platforms) are as high as in-company courses;
– Our trainers adapt their lessons specifically for the online environment;
– The platforms we use are user-friendly and enable easy interaction;
– Learners value meeting and spending time with colleagues through group courses;
– Hybrid options (combining in-company with online lessons) offer the best of both worlds given the uncertainty surrounding COVID-19.

Would you like to know more? Read the complete results on https://www.thesquaremile.nl/2020/08/18/in-company-vs-online-language-training-the-results-are-in/

Open enrolment Dutch programmes for the Bio Science Park in Leiden

juni 16, 2020

The Square Mile and BioPartner are pleased to announce that we have teamed up to offer beginners’ and pre-intermediate Dutch programmes at the Bio Science Park in Leiden. Courses start twice a year in April and September and combine basic Dutch skills with the opportunity to network with like-minded people and develop a good social network in Leiden. Courses currently run online in groups of 4-8 participants.

For more information, please visit our dedicated page at
www.thesquaremile.nl/dutch-in-leiden/

Scholingsvouchers Metaal & Techniek

mei 18, 2020

Scholingsvouchers Metaal & Techniek

Is jouw vakkennis toe aan een opfrisbeurt? Of zou een talencursus nuttig zijn? Dan is de scholingsvoucher ter waarde van € 1.500 iets voor jou. Je zet de voucher in voor een cursus, training of opleiding.

De scholingsvoucher: hiervoor zet je ‘m in

De voucher is echt voor jou persoonlijk: jij bepaalt wat je wilt leren. Zodat je met plezier aan het werk blijft in de Metaal & Techniek. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot meesterlasser, of tot CAD-tekenaar. Maar collega’s gebruikten de bon ook al voor een cursus Engels, Excel of een training Opkomen voor jezelf.

Meer informatie? Bezoek het volledige bericht op de website van FNV

Tel mee met Taal 2020

april 24, 2020

€ 2.900.000 subsidie beschikbaar voor taaltraining Nederlands in het bedrijfsleven. Vraag nu aan.

Als werkgever kun je subsidie aanvragen voor scholing die tot een betere taalvaardigheid van jouw werknemers leidt. Dit geldt ook voor zzp’ers met wie wordt samengewerkt, of andere werknemers waar een minder duurzame arbeidsrelatie mee is aangegaan (zoals tijdelijke plaatsen, proefplaatsen, beschut werk e.d.). Het maakt niet uit of de werknemer Nederlands als moedertaal heeft of dat het gaat om een (arbeids)migrant. Je kunt de subsidie gebruiken voor één of meerdere opleidingstrajecten of cursussen die incompany of online (via videoconferentie) plaatsvinden.

Plan van Aanpak

Voor de aanvraag van de subsidie heeft u  een plan van aanpak nodig van een erkende leverancier. Een inschatting van het aantal  medewerkers die de training mogen volgen is voldoende. Gaat het om 5 of 50 medewerkers? Op basis van de bij ons bekende gegevens kunnen wij een plan van aanpak opstellen dat voldoet aan de eisen van de subsidieverstrekker. De aanvraagperiode is kort dus we moeten snel schakelen.

Subsidie aanvragen tussen 1 en 31 mei 2020, looptijd project tot december 2021.

Subsidieaanvragen kunnen ingediend worden van 1 mei 2020 09.00 uur tot en met 31 mei 2020 middernacht. Pas als het beschikbare budget overschreden wordt, zal de volgorde van afhandeling middels een loting plaatsvinden. De trainingen zelf dienen afgerond te zijn voor december 2021. Mocht u hulp nodig hebben bij het indienen en begeleiden van uw aanvraag?  De subsidie expert  heeft zich verdiept in onze werkwijze en de aanvraagcriteria van TMMT en kan u ontzorgen door uw subsidieaanvraag voor u te regelen. Mocht u interesse hebben in hun werkwijze en ondersteuning, dan kunt u daarvoor direct contact opnemen met Rob Hendrix.

Maximale bedragen

Voor subsidieaanvragen door werkgevers is € 2.900.000,- beschikbaar. De maximale bedragen die per aanvraag ingediend kunnen worden, hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:

Tel mee met Taal

Nu aanvragen

Neem vandaag contact op met The Square Mile, 071 532 3356 om te overleggen. U kunt ook een email sturen naar rbrame@thesquaremile.nl en meer informatie over TMMT lezen op tel mee met taal.

 

The Square Mile heet alle Elin-talen klanten en trainers welkom.

maart 26, 2020

The Square Mile neemt per 30 maart 2020 alle activiteiten van Elin Business Language Communication te Vlijmen over. Hiermee bundelen wij meer dan 25 jaar ervaring in zakelijke taaltraining op de Nederlandse markt, landelijke dekking voor diverse talen, pedagogische ondersteuning, organisatiekracht en, in deze tijden nog belangrijker, kennis over en ervaring met het effectief aanbieden van taaltraining op afstand.

De overname van Elin Business Language Communication versterkt onze positie in de zakelijke markt voor taaltrainingen in de zuidelijke regio’s van Nederland. Deze stap zat al in de pen voordat het Coronavirus haar intrede deed. Nu alle voorzieningen getroffen zijn om ook op afstand training te kunnen geven, is het moment daar om te communiceren over deze samenwerking en alle klanten en trainers welkom te heten bij The Square Mile. 

Meer weten? Neem contact op met Richard Brame 071 532 3356

Corona-update The Square Mile: taaltraining op afstand

maart 13, 2020

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben een grote impact op heel Nederland en wij dragen samen de verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Daarom kiezen wij voor een passende en pragmatische tijdelijke oplossing die recht doet aan de huidige omstandigheden gerelateerd aan Corona. Hiermee bieden wij u een juiste balans tussen continuïteit en kwaliteit.

U werkt vanuit huis? Wij ook.

Onze opdrachtgevers verwachten een flexibele oplossing. Veel van hen hebben al gevraagd of wij onze trainingen op afstand kunnen verzorgen en het antwoord hierop is “ja”. Wij zijn uitstekend in staat om in aangepaste vorm training te blijven geven aan individuele deelnemers en kleine groepen. Zo doen u en uw collega’s alsnog de vaardigheden op die nodig zijn voor uw werk.

Opgesplitste teams

Op kantoor werken onze klanten steeds vaker met opgesplitste teams. Bij lessen “op afstand” voor grotere groepen deelnemers doen wij dit voortaan ook. Heeft u 3 uur les met 6 deelnemers? Dan verdelen wij dit in 2 lessen van 90 minuten, elk voor 3 personen. Zo zorgen wij voor voldoende individuele aandacht en een prettige lesduur.

Op kantoor

Wilt u uw training op uw locatie blijven volgen? Zolang de RIVM richtlijnen dit toestaan dan zullen wij dit blijven aanbieden, uiteraard met extra aandacht voor hygiëne en het hanteren van een gepaste afstand. Ook onze trainers volgen de RIVM richtlijnen nauwgezet en bij twijfel verzorgen zij uw les alsnog via Skype of Hangouts.

Wat vragen wij van u?

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Laat ons het weten. Onze trainers werken in de regel met Skype of Google Hangouts. Beide systemen zijn toegankelijk voor iedereen. Daarom zal uw trainer of coördinator kort overleggen welk systeem te gebruiken. Let op: Skype for Business (Microsoft Teams) werkt niet met standaard Skype. Het kan dus zijn dat wij privé Skype-adressen moeten gebruiken. Na afloop van de training verwijderen wij deze. Mocht u dit niet willen, dan werken wij met Google Hangouts.

Volgt u a.u.b. deze 3 eenvoudige tips:

  1. Gebruik een koptelefoon en microfoon en volg de les bij voorkeur op een PC of laptop.
  2. Zorg dat u op tijd klaar zit. Gebruikt u Skype? Dan initieert uw trainer de call. Gebruikt u Hangouts? Dan moet u zich op tijd aanmelden in de conference call.
  3. Help elkaar. Voor u en ook voor ons is het even wennen. Samen komen wij er wel uit.

Tot slot.

Zonder tegenbericht van u, gaan ingeplande trainingen gewoon door bij u op locatie. Wilt u trainingen “op afstand” voortzetten, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw contactpersoon van The Square Mile.

Wij wensen u sterkte in deze tijden.

Richard Brame, Directeur, The Square Mile

Eindstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.380,-

januari 14, 2020

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. In 2019 kozen wij voor Stichting Stofwisselkracht.  Wij hebben in november en december € 4.380,- opgehaald. Mede namens Stichting Stofwisselkracht willen wij al onze klanten hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie bijdrage, waarmee we het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij hopen te brengen.

Lees meer op onze actiepagina.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.380,-

december 27, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 4.380,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.100,-

december 20, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 4.100,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 3.300,-

december 19, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 3.300,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 2.400,-

december 11, 2019

Tussenstand actie Stofwisselkracht

Inmiddels is er € 2.400,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 1.500,-

november 26, 2019

Tussenstand actie Stofwisselkracht

Inmiddels is er € 1.500,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tot ziens Marie

november 25, 2019

Na een samenwerking van 12 jaar met The Square Mile heeft Marie van Hezik besloten om haar boeken aan de wilgen te hangen en te stoppen met lesgeven. Tijdens een lunch, gehost door een klant waar Marie veel medewerkers in de Nederlandse taal heeft opgeleid, hebben wij en veel van haar oud-cursisten haar in de watten gelegd. Wat opviel was de toewijding van Marie en de persoonlijke band die is ontstaan tussen haar en haar cursisten door de jaren heen. Maar wat nog meer opviel was hoe goed ze inmiddels allemaal Nederlands spreken!


Namens het hele team van The Square Mile en jouw deelnemers bij veel van onze klanten: Bedankt Marie! We zullen je zeker missen, wensen je heel veel plezier met deze nieuwe fase in je leven en wie weet: mocht je op een gegeven moment het lesgeven toch erg missen, je bent altijd van harte welkom bij The Square Mile!

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 900,-

november 16, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie 2019

Inmiddels is er € 900,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Steun Stofwisselkracht, eindejaarsactie 2019

oktober 16, 2019

Stofwisselkracht

Wij doneren € 50,- aan Stofwisselkracht voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2019. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2019 of 2020 inkopen? Neem dan contact op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

The Square Mile nu partner van Expat Centre Leiden

september 24, 2019

De samenwerking tussen The Square Mile en het Expat Centre Leiden is officieel! Via het speciale partnerprogramma maken we ons nu samen sterk voor het succes van expats en internationals in regio Leiden. Het Expat Centre Leiden doet dit door expats en hun familie in alle fasen van het expatleven te ondersteunen. Bedrijven, gemeenten en hun werknemers kunnen er terecht voor praktische informatie, kennisuitwisseling en talentontwikkeling.

Talentontwikkeling begint bij het leren van de taal van het thuisland. Daarom biedt The Square Mile als partner van het Expat Centre Leiden speciale taaltrainingen Nederlands aan. In een groep van 5 tot 10 gelijkgestemden leren deelnemers niet alleen basisvaardigheden Nederlands, maar bouwen ze tegelijkertijd een sterk sociaal netwerk op. Alle cursussen Nederlands zijn voor beginners en vinden plaats op bedrijfscampus BioPartner in Leiden.

CEDEO 2019: 100% klanttevredenheid

juli 24, 2019

Enorm trots zijn wij op de resultaten van het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek. Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.  Uit het onderzoek blijkt dat 100% van de referenten tevreden of zeer tevreden is over de opleidingen en de samenwerking in het algemeen. Ook over het voortraject, de uitvoering, de opleiders en de organisatie en administratie zijn zij unaniem positief. Meerdere referenten geven bovendien aan dat een marktvergelijking de doorslag gaf. Volgens de een kwamen we als beste uit de bus qua professionele ondersteuning; een ander vond in ons een partner die het werk uit handen kan nemen. The Square Mile wordt gezien als een professionele organisatie met een persoonlijke aanpak, die meedenkt, snel schakelt en maatwerk levert.

Wilt u het volledige rapport downloaden en inzien? Ga naar www.thesquaremile.nl/cedeo-onderzoek voor meer informatie.