The Square Mile heet alle Elin-talen klanten en trainers welkom.

maart 26, 2020

The Square Mile neemt per 30 maart 2020 alle activiteiten van Elin Business Language Communication te Vlijmen over. Hiermee bundelen wij meer dan 25 jaar ervaring in zakelijke taaltraining op de Nederlandse markt, landelijke dekking voor diverse talen, pedagogische ondersteuning, organisatiekracht en, in deze tijden nog belangrijker, kennis over en ervaring met het effectief aanbieden van taaltraining op afstand.

De overname van Elin Business Language Communication versterkt onze positie in de zakelijke markt voor taaltrainingen in de zuidelijke regio’s van Nederland. Deze stap zat al in de pen voordat het Coronavirus haar intrede deed. Nu alle voorzieningen getroffen zijn om ook op afstand training te kunnen geven, is het moment daar om te communiceren over deze samenwerking en alle klanten en trainers welkom te heten bij The Square Mile. 

Meer weten? Neem contact op met Richard Brame 071 532 3356

Corona-update The Square Mile: taaltraining op afstand

maart 13, 2020

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben een grote impact op heel Nederland en wij dragen samen de verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Daarom kiezen wij voor een passende en pragmatische tijdelijke oplossing die recht doet aan de huidige omstandigheden gerelateerd aan Corona. Hiermee bieden wij u een juiste balans tussen continuïteit en kwaliteit.

U werkt vanuit huis? Wij ook.

Onze opdrachtgevers verwachten een flexibele oplossing. Veel van hen hebben al gevraagd of wij onze trainingen op afstand kunnen verzorgen en het antwoord hierop is “ja”. Wij zijn uitstekend in staat om in aangepaste vorm training te blijven geven aan individuele deelnemers en kleine groepen. Zo doen u en uw collega’s alsnog de vaardigheden op die nodig zijn voor uw werk.

Opgesplitste teams

Op kantoor werken onze klanten steeds vaker met opgesplitste teams. Bij lessen “op afstand” voor grotere groepen deelnemers doen wij dit voortaan ook. Heeft u 3 uur les met 6 deelnemers? Dan verdelen wij dit in 2 lessen van 90 minuten, elk voor 3 personen. Zo zorgen wij voor voldoende individuele aandacht en een prettige lesduur.

Op kantoor

Wilt u uw training op uw locatie blijven volgen? Zolang de RIVM richtlijnen dit toestaan dan zullen wij dit blijven aanbieden, uiteraard met extra aandacht voor hygiëne en het hanteren van een gepaste afstand. Ook onze trainers volgen de RIVM richtlijnen nauwgezet en bij twijfel verzorgen zij uw les alsnog via Skype of Hangouts.

Wat vragen wij van u?

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Laat ons het weten. Onze trainers werken in de regel met Skype of Google Hangouts. Beide systemen zijn toegankelijk voor iedereen. Daarom zal uw trainer of coördinator kort overleggen welk systeem te gebruiken. Let op: Skype for Business (Microsoft Teams) werkt niet met standaard Skype. Het kan dus zijn dat wij privé Skype-adressen moeten gebruiken. Na afloop van de training verwijderen wij deze. Mocht u dit niet willen, dan werken wij met Google Hangouts.

Volgt u a.u.b. deze 3 eenvoudige tips:

  1. Gebruik een koptelefoon en microfoon en volg de les bij voorkeur op een PC of laptop.
  2. Zorg dat u op tijd klaar zit. Gebruikt u Skype? Dan initieert uw trainer de call. Gebruikt u Hangouts? Dan moet u zich op tijd aanmelden in de conference call.
  3. Help elkaar. Voor u en ook voor ons is het even wennen. Samen komen wij er wel uit.

Tot slot.

Zonder tegenbericht van u, gaan ingeplande trainingen gewoon door bij u op locatie. Wilt u trainingen “op afstand” voortzetten, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw contactpersoon van The Square Mile.

Wij wensen u sterkte in deze tijden.

Richard Brame, Directeur, The Square Mile

Eindstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.380,-

januari 14, 2020

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. In 2019 kozen wij voor Stichting Stofwisselkracht.  Wij hebben in november en december € 4.380,- opgehaald. Mede namens Stichting Stofwisselkracht willen wij al onze klanten hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie bijdrage, waarmee we het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij hopen te brengen.

Lees meer op onze actiepagina.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.380,-

december 27, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 4.380,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 4.100,-

december 20, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 4.100,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 3.300,-

december 19, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie

Inmiddels is er € 3.300,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 2.400,-

december 11, 2019

Tussenstand actie Stofwisselkracht

Inmiddels is er € 2.400,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 1.500,-

november 26, 2019

Tussenstand actie Stofwisselkracht

Inmiddels is er € 1.500,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tot ziens Marie

november 25, 2019

Na een samenwerking van 12 jaar met The Square Mile heeft Marie van Hezik besloten om haar boeken aan de wilgen te hangen en te stoppen met lesgeven. Tijdens een lunch, gehost door een klant waar Marie veel medewerkers in de Nederlandse taal heeft opgeleid, hebben wij en veel van haar oud-cursisten haar in de watten gelegd. Wat opviel was de toewijding van Marie en de persoonlijke band die is ontstaan tussen haar en haar cursisten door de jaren heen. Maar wat nog meer opviel was hoe goed ze inmiddels allemaal Nederlands spreken!


Namens het hele team van The Square Mile en jouw deelnemers bij veel van onze klanten: Bedankt Marie! We zullen je zeker missen, wensen je heel veel plezier met deze nieuwe fase in je leven en wie weet: mocht je op een gegeven moment het lesgeven toch erg missen, je bent altijd van harte welkom bij The Square Mile!

Tussenstand eindejaarsactie voor Stichting Stofwisselkracht is € 900,-

november 16, 2019

Stofwisselkracht Eindejaarsactie 2019

Inmiddels is er € 900,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor Stichting Stofwisselkracht. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Steun Stofwisselkracht, eindejaarsactie 2019

oktober 16, 2019

Stofwisselkracht

Wij doneren € 50,- aan Stofwisselkracht voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2019. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2019 of 2020 inkopen? Neem dan contact op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

The Square Mile nu partner van Expat Centre Leiden

september 24, 2019

De samenwerking tussen The Square Mile en het Expat Centre Leiden is officieel! Via het speciale partnerprogramma maken we ons nu samen sterk voor het succes van expats en internationals in regio Leiden. Het Expat Centre Leiden doet dit door expats en hun familie in alle fasen van het expatleven te ondersteunen. Bedrijven, gemeenten en hun werknemers kunnen er terecht voor praktische informatie, kennisuitwisseling en talentontwikkeling.

Talentontwikkeling begint bij het leren van de taal van het thuisland. Daarom biedt The Square Mile als partner van het Expat Centre Leiden speciale taaltrainingen Nederlands aan. In een groep van 5 tot 10 gelijkgestemden leren deelnemers niet alleen basisvaardigheden Nederlands, maar bouwen ze tegelijkertijd een sterk sociaal netwerk op. Alle cursussen Nederlands zijn voor beginners en vinden plaats op bedrijfscampus BioPartner in Leiden.

CEDEO 2019: 100% klanttevredenheid

juli 24, 2019

Enorm trots zijn wij op de resultaten van het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek. Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.  Uit het onderzoek blijkt dat 100% van de referenten tevreden of zeer tevreden is over de opleidingen en de samenwerking in het algemeen. Ook over het voortraject, de uitvoering, de opleiders en de organisatie en administratie zijn zij unaniem positief. Meerdere referenten geven bovendien aan dat een marktvergelijking de doorslag gaf. Volgens de een kwamen we als beste uit de bus qua professionele ondersteuning; een ander vond in ons een partner die het werk uit handen kan nemen. The Square Mile wordt gezien als een professionele organisatie met een persoonlijke aanpak, die meedenkt, snel schakelt en maatwerk levert.

Wilt u het volledige rapport downloaden en inzien? Ga naar www.thesquaremile.nl/cedeo-onderzoek voor meer informatie.

Subsidie taalcursus Nederlands "Tel mee met taal" 1 juni van start 

mei 15, 2019

In 2019 biedt het subsidieprogramma “Tel mee met taal” u als werkgever een ruime vergoeding voor scholingstrajecten voor uw werknemers. De subsidie (max. € 1.500 per cursist, 67% subsidiepercentage) wordt beschikbaar gesteld om taalvaardigheid te verbeteren. U kunt een aanvraag doen voor meerdere individuele trajecten of voor een groep cursisten. Meer informatie vindt u op www.thesquaremile.nl/subsidie-taalcursus-tel-mee-met-taal/

Open enrollment Dutch programmes for the Bio Science Park in Leiden

mei 6, 2019

The Square Mile and BioPartner are pleased to announce we are teaming up to offer beginners’ and pre-intermediate Dutch programmes on  the Bio Science Park in Leiden. The courses start in February 2020 and will combine basic Dutch skills with the opportunity to network with like-minded people and develop a good social network in Leiden.

For more information, please visit our dedicated page at
www.thesquaremile.nl/dutch-in-leiden/

Resultaat eindejaarsactie 2018

januari 16, 2019

Kanker raakt ons allemaal. Niet alleen in onze directe omgeving, maar ook op ons werk kennen wij allemaal mensen die door deze ziekte persoonlijk zijn getroffen. Dit is de reden waarom wij het KWF van harte ondersteunen. Onze campagne leverde dit jaar weer een mooie bijdrage op:

Samen met onze klanten heeft The Square Mile € 5.000,- gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Voor elke training van 30 uur of meer die onze klanten tussen 1 november en 31 december 2018 hebben bevestigd, doneerden wij € 50,- aan KWF Kankerbestrijding. Wij danken al onze klanten hartelijk voor hun bijdragen en voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ons eindejaarsactie doel van € 5.000,- voor de KWF Kankerbestrijding is bereikt

december 20, 2018

KWF eindejaarsactie

Inmiddels is er € 5.000,- opgehaald voor het goede doel. Daarmee is ons doel voor de eindejaarsactie van dit jaar al bereikt.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 5.000,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor KWF Kankerbestrijding is € 3.000,-

december 7, 2018

KWF The Square Mile

Inmiddels is er € 3.000,- opgehaald voor het goede doel.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 5.000,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor KWF Kankerbestrijding is € 2.000,-

november 30, 2018

KWF The Square Mile

Inmiddels is er € 2.000,- opgehaald voor het goede doel.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 5.000,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor KWF Kankerbestrijding is € 1.150,-

november 28, 2018

KWF The Square Mile

Inmiddels is er € 1.150,- opgehaald voor het goede doel.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 5.000,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee.

We’re hiring: Experienced Business English trainers in Eindhoven

november 16, 2018

Are you an experienced, native Business English trainer based in the Eindhoven-Roermond area who enjoys the challenge of working with diverse in-company projects? Then we’d like to hear from you.

Working together with The Square Mile offers the chance to work with a professional team focussed on excellent service and language training delivery. We offer above average remuneration, ongoing training and the opportunity to work with our interesting and committed clients.

You are an independent training professional. You have a proven track record in teaching English within a broad range of business environments and are comfortable with modern teaching methodology and materials.  Ideally, you have some form of business background.

For more information please contact Richard Brame on: 071-532 3356.

Tussenstand eindejaarsactie voor KWF Kankerbestrijding is € 500,-

november 14, 2018

KWF kankerbestrijding

Inmiddels is er € 500,- opgehaald voor het goede doel.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 5.000,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee.

Steun KWF Kankerbestrijding samen met The Square Mile

oktober 15, 2018

Kanker raakt ons allemaal. Collega’s uit ons team, evenals meerdere opdrachtgevers, zijn door deze ziekte persoonlijk getroffen. Dit is de reden waarom wij het KWF van harte ondersteunen. Onze campagne levert ieder jaar een mooie bijdrage op en brengt ons dichter bij elkaar.

Wij doneren € 50,- aan KWF Kankerbestrijding voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2018. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2018 of 2019 inkopen? Neem dan contact met ons op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor KWF.

Opbrengst eindejaarsactie 2017 is € 3.600,-

januari 3, 2018

In november en december van 2017 doneerden wij € 50,- voor elke training van 30 uur of meer die door onze opdrachtgevers werd besteld. Dankzij deze opdrachten heeft onze eindejaarsactie € 3.600,- opgebracht.

Namens iedereen bij The Square Mile hartelijk dank voor jullie vertrouwen in onze dienstverlening. Wij wensen u het allerbeste toe voor 2018 en hopen dat wij dit jaar weer net iets dichterbij minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten zullen komen.

Kijk hier voor onze actie pagina van de KWF Kankerbestrijding.