Komt u ons team versterken?

september 29, 2017

The Square Mile verzorgt sinds 2002 zakelijke taaltrainingen in Nederland. Wij zijn een van de marktleiders op het gebied van maatwerktraining en dankzij duurzame groei willen wij ons ZZP-trainersnetwerk aanvullen. Wij zijn op zoek naar:

  •  Zakelijk Nederlands: ervaren incompany trainers in de omgeving van Amsterdam, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, bij voorkeur met een combinatie van NT1 en NT2 ervaring.
  • Financieel Engels: incompany taaltrainers met ervaring in de financiële sector (lesgeven of werkervaring).
  • Zakelijk Engels: ervaren incompany trainers in de omgeving van Amsterdam, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.
  • Frans: ervaren incompany trainers in de Randstad.
  • Duits: ervaren incompany trainers in de Randstad, liefst in de omgeving van Den Haag en Rotterdam.

Wij bieden een open en professionele werksfeer. Wij zijn relatiegericht, investeren in professionele ontwikkelingsmogelijkheden (workshops/netwerkbijeenkomsten) en hanteren tarieven die de kwaliteit van onze trainers recht doen. Trainers die graag zelfstandig werken en creatief en ervaren zijn in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen, zijn bij ons aan het goede adres.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Richard Brame (Directeur) op 071.532.3356 of e-mail via rbrame@thesquaremile.nl

Wet DBA: Dienstverlening The Square Mile 100% toekomstbestendig

juni 29, 2017

Voor een taaltraining voor uzelf of uw medewerkers wilt u alleen zakendoen met een betrouwbare, toekomstbestendige leverancier.  Om flexibiliteit, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid te garanderen werkt The Square Mile met een uitgebreid trainersteam van zzp’ers verspreid over Nederland, dat zorgvuldig geselecteerd is op basis van hun opleiding, achtergrond en ervaring. Door dit brede samenwerkingsverband kunnen wij nagenoeg in alle situaties een optimaal antwoord bieden op uw opleidingsvraag.

Sinds 2017 heeft  de wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) haar intrede gedaan en heeft veel onduidelijkheid gecreëerd in onze branche.  The Square Mile ziet de samenwerkingsverbanden met trainers en klanten als haar belangrijkste kapitaal. Transparantie en duidelijkheid zijn bij ons basiswaarden in zakendoen. Daarom hebben wij onze eigen werkwijze en samenwerkingsovereenkomst aan de fiscus voorgelegd met als doel vooraf goedkeuring te vragen. Na een strenge beoordelingsprocedure heeft de fiscus zowel onze contracten als onze werkwijze  goedgekeurd waardoor wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat onze dienstverlening volledig voldoet aan de wet DBA. Nu en in de toekomst. Er zijn nog maar weinig trainingsorganisaties die dit kunnen zeggen.

Waarom is dit voor u van belang? Omdat een zakenrelatie met The Square Mile begint met transparantie en duidelijkheid en uitgroeit tot verbeterde taalvaardigheid, inzetbaarheid en professionaliteit van uw medewerkers. Dit kunnen wij nu en in de toekomst garanderen.

 

Richard Brame

Directeur, The Square Mile

Cedeo-certificaat 2017-2019 bewijst opnieuw hoge klanttevredenheid: 99,3%

mei 8, 2017

BedrijfsMaatwerk_FC

Hoera! Voor de zesde keer op rij heeft The Square Mile het Cedeo-certificaat weten te bemachtigen als erkenning voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze maatwerkopleidingen. Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo bleek dat onze klanten erg positief zijn over de samenwerking. Als sterke punten werden onder meer genoemd: de deskundige wijze waarop wij de lessen vormgeven, de heldere communicatie en de professionaliteit van de organisatie en de taaltrainers.

Cedeo-onderzoeker van Emst verklaarde: ‘The Square Mile steekt er in een prijsgevoelige markt al jaren bovenuit doordat zij een solide partner is gebleken die kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel heeft staan.’ Een prachtig resultaat dat nooit was behaald zonder de inzet en het vertrouwen van onze klanten. Namens alle medewerkers van The Square Mile hartelijk dank voor de plezierige en succesvolle samenwerking! Het Cedeo-certificaat is geldig tot 1 juli 2019.

Lees meer over het onderzoek en de behaalde resultaten

The Square Mile behaalt het NRTO-keurmerk

februari 10, 2017

Op 19 januari 2017 heeft The Square Mile het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt, afgegeven door brancheorganisatie NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

NRTO_keurmerk

De toetsing vond plaats tijdens een audit door een externe certificerende instelling. The Square Mile voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

“Wij zijn trots op het NTRO-keurmerk. Het is een tastbaar bewijs van kwaliteit voor onze klanten,” vertelt Richard Brame, directeur van The Square Mile.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Richard Brame of Moninne Kellaghan op 071 – 532 3356 of via info@thesquaremile.nl

De Nederlandsche Bank kiest opnieuw voor The Square Mile

januari 19, 2017

The Square Mile mag zich voor het negende jaar op rij de exclusieve leverancier noemen van De Nederlandsche Bank, op het gebied van incompany taaltraining. Na een uitgebreide aanbesteding kwamen wij als nummer één uit de bus vanwege de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening, onze werkwijze en het evalueren en toetsen van rendement.

Wij zijn zeer verheugd dat wij de uitstekende samenwerking van de afgelopen acht jaar in de toekomst mogen voortzetten.

Donatie van €4.650,- aan KWF Kankerbestrijding

januari 4, 2017

KWF The Square Mile EindStand 4.650

Wij zijn trots om te melden dat we ook dit jaar met uw steun een prachtig bedrag hebben opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. We hebben maar liefst €4.650,- kunnen doneren aan het goede doel.

Hartelijk dank namens The Square Mile en KWF Kankerbestrijding aan alle opdrachtgevers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Lees meer over de eindejaarsactie van The Square Mile

NS kiest voor The Square Mile voor taaltraining

augustus 31, 2016

NS

Met ingang van 1 september a.s. wordt The Square Mile “preferred supplier” voor taaltrainingen bij de Nederlandse Spoorwegen voor management en staf. Na een uitgebreide selectieprocedure zijn wij gekozen voor maatwerk- en incompanytrajecten, open rooster en e-learningdiensten voor Engels, Nederlands, Duits en Frans.

Wij zijn zeer verheugd dat de NS ons deze status toevertrouwt en kijken uit naar een goede en innovatieve samenwerking.

Samen met het Nederlands Debat Instituut: taalles plus communicatietraining

juni 1, 2016

his-expertise-makes-him-the-best-1920

Professionals op management- en directieniveau willen naast hun taalvaardigheid ook vaak hun communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Om hun overtuigingskracht te vergroten of vergaderingen doeltreffend te kunnen leiden. Daarom is The Square Mile een partnership aangegaan met het Nederlands Debat Instituut. Samen bieden we unieke op maat gemaakte trajecten, waarbij we taallessen combineren met een training communicatieve vaardigheden. Zo voelt u zich nóg zekerder in het Engels of Nederlands!

U kunt de gecombineerde training incompany volgen, samen met uw collega’s. Het Nederlands Debat Instituut biedt inzicht in overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden; The Square Mile helpt u deze inzichten vorm te geven in een tweede taal. De training duurt 12 dagdelen.

Heeft u in de zomer tijd over? Volg dan een dag lang een open training Succesvol Vergaderen in het Engels of Nederlands bij het Nederlands Debat Instituut in Hilversum.

Een frisse blik op The Square Mile

april 13, 2016

Screenshot 2016-08-01 12.19.34

The Square Mile is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van incompany taaltraining in Nederland. Reden genoeg om ons aanbod en onze website compleet te vernieuwen.

Wilt u beter presteren in een team van internationale collega’s? Krachtig optreden in het Duits, professioneel overkomen in het Frans of met uw Nederlandstalige collega’s beter overleggen? Bekijk onze nieuwe website dan eens. Nieuwe talen, nieuw aanbod, nieuwe medewerkers en trainers. Een uitgebreide samenwerking met de NBA en nog meer nieuws. Maar wel de vertrouwde garantie van kwaliteit én de persoonlijke aanpak waar wij om bekend staan.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons aanbod of de nieuwe site? Dan horen wij dat graag. U kunt rechtstreeks mailen naar de directeur Richard Brame: rbrame@thesquaremile.nl. Bij voorbaat dank!

The Square Mile in Londen

maart 25, 2016

The Square Mile nu ook voor taaltraining in Londen

Sinds kort biedt The Square Mile zakelijke taaltrainingen in Londen, The City. Altijd incompany en op maat. Een bijzondere stap, want ‘The Square Mile’ is een bijnaam voor het zakelijke en financiële hart van Londen. We gaan dus naar huis!

Heeft u een vestiging in Londen en zoekt u een taaltraining voor een internationale collega? Zakelijk Engels of misschien een taaltraining Duits of Frans? Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Doe uw voordeel met Zakelijke Taalcoaching voor Financials!

februari 29, 2016

Nu ook PE-punten van de NBA voor Zakelijke Taalcoaching voor Financials bij The Square Mile.

In nauwe samenwerking met NBA en NBA-VRC Opleidingen verzorgt The Square Mile een taalcoachingstraject waarmee u als aangesloten accountant of registercontroller uw financiële Engels, Frans of Duits up-to-date kan brengen. Het bedrijfsleven wordt immers steeds internationaler. Als financieel expert wilt u op een professioneel niveau kunnen communiceren.

De trainers van The Square Mile hebben ruime ervaring in de financiële sector. Zij staan garant voor een effectief maatwerktraject, dat geheel naar uw eigen niveau en specifieke wensen wat betreft inhoud, planning en locatie wordt ingericht. Het professionaliseren van uw kennis en vaardigheden van het Engels, Frans of Duits draagt bij aan uw permanente educatie en u kunt daarom PE-punten registeren voor deze coaching. Desgewenst kan deze training ook voor een groep van collega’s worden georganiseerd.

Meer informatie en aanmelden via de NBA-VRC Opleidingen website of neemt u contact op met Moninne Kellaghan van The Square Mile (info@thesquaremile.nl).

Namens KWF Kankerbestrijding: bedankt

januari 6, 2016

KWF-actie-eindstand

Met een opbrengst van €4.900,- heeft onze eindejaarsactie van 2015 onze doelstelling ruimschoots overschreden. Namens het KWF hartelijk dank aan onze opdrachtgevers die deze gift mede mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer over onze eindejaarsactie

Taaleis voor alle buitenlandse artsen

oktober 30, 2015

Taaleis voor buitenlandse artsen die in Nederland wonen

Buitenlandse artsen en andere zorgverleners die in Nederland werken moeten voortaan de Nederlandse taal beheersen. Nu geldt die verplichting alleen voor zorgverleners van buiten de Europese Unie, maar volgens minister Schippers is dat niet genoeg.

 

Voordat een buitenlandse arts, verpleegkundige, apotheker of fysiotherapeut in het zogenoemde BIG-register kan worden ingeschreven, moet hij voortaan aan bepaalde taaleisen voldoen. Schippers vindt die aanscherping nodig in het belang van de veiligheid van de patiënt. Ook voor een goede diagnose en voor communicatie met andere zorgverleners is dat volgens haar nuttig.

 

Lees het NOS artikel voor volledige informatie.

Kom samen in actie voor KWF Kankerbestrijding

oktober 1, 2015

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor KWF Kankerbestrijding. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We proberen samen met u ten minste € 3.500,- op te halen voor het goede doel.

Lees verder en doe mee

Investeren in taaltraining levert veel op

september 30, 2015

Baten taaltraining volgens CapGemini 2014

Taaltraining levert een gezond rendement voor uw bedrijf op. Dit volgens een in april 2015 gepubliceerd rapport van CapGemini. Lees de volledige rapportage

Stimuleringsregeling ‘Taal voor Werknemers’

juli 2, 2015

Graag maken wij u attent op de nieuwe stimuleringsregeling ‘Taal voor Werknemers’. Deze regeling heeft als doel om onder meer de Nederlandse lees- en schrijfvaardigheid van werknemers te verbeteren. Werkgevers kunnen bij Stichting Lezen & Schrijven een aanvraag indienen voor een bijdrage voor taaltrajecten voor hun werknemers. Deze training verzorgen wij graag voor u.

 

Meer informatie vindt u via onderstaande link:
http://www.lezenenschrijven.nl/nieuws/meer-werknemers-kunnen-taalscholing-volgen-door-nieuwe-stimuleringsregeling

 

Let op: uw inschrijving dient voor 14 september 2015 ingeleverd te zijn.
Download hier de voorwaarden. (PDF in bijlage)

The Square Mile verwelkomt de Belastingdienst als nieuwe klant

juni 28, 2015

Wanted: Technical English trainers

april 28, 2015

Due to an increased demand for our services, we would like to meet qualified, native English trainers for work around Rotterdam, Dordrecht and Gorinchem.

The successful candidate has a proven track record in teaching English within a diversity of technical environments, is comfortable with modern teaching methodology and materials and ideally has some form of technical background.

For more information please contact Richard or Angela on: 071-532 3356.

Gebrekkig Duits raakt bedrijfsleven hard

maart 26, 2015

Een zakelijke taalcursus Duits is nu belangrijker dan ooit, volgens de laatste berichtgeving. “Hoge prijs voor gebrekkig Duits” kopt bijvoorbeeld het NOS.

In het Engels zaken doen met Duitsers krijgt nog steeds weinig waardering volgens onderzoek van de Duits-Nederlandse Handelskamer. 88,6 procent van de Nederlandse bedrijven zegt dat beheersing van de Duitse taal nodig is voor de export van goederen en diensten naar Duitsland. Zeker de helft merkt dat hun Duitse relaties Engels als communicatietaal onacceptabel vinden.

Wees daarop voorbereid en verbeter de Duitse taalbeheersing van uw bedrijf. Wij kunnen u daarbij helpen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over Taaltraining Duits

Nieuwe 50-plussers krijgen subsidie op taaltraining

maart 11, 2015

Wanneer een werknemer van 50 jaar of ouder nieuw in dienst kan treden bij een organisatie, maakt hij kans om €1000 (inclusief btw) te besteden aan opleidingen. Daaronder vallen ook taaltrainingen. Een voorwaarde is dat deze opleiding of cursus nodig is om de functie uit te kunnen voeren.

Krijgt u binnenkort een werknemer in dienst die voldoet aan de voorwaarden? Of bent u zelf 50-plus en heeft u (binnenkort) een nieuwe baan? Dan kan er voor de kosten van een taaltraining een scholingsvoucher worden aangevraagd.

Lees alles over de scholingsvoucher op de website van NRTO

Wij helpen u graag een handje

Met ons brede aanbod van taaltrainingen is er altijd wel een die bij uw nieuwe functie past. Wij kunnen u precies adviseren wat u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Namens Stichting Pink Ribbon: Bedankt!

januari 28, 2015

pink ribbon

Dankzij de steun van onze klanten hebben wij met onze decemberactie maar liefst € 3.250,- opgehaald voor Stichting Pink Ribbon. Zij zijn ons daar erg dankbaar voor. Op onze beurt zijn wij onze klanten erg dankbaar voor hun inzet.

Lees hier waarom

Doe mee en steun Pink Ribbon met The Square Mile

september 30, 2014

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar is één van onze collega’s getroffen door borstkanker. Zij is gelukkig weer op weg naar volledig herstel en als team willen wij dan ook iets terugdoen voor haar en voor alle andere borstkankerpatiënten. Zo proberen we dit jaar samen met u ten minste € 3.000,- op te halen voor Stichting Pink Ribbon.

Lees verder en doe mee

Serious Request update

december 11, 2013

Serious Request 2013 van 3FM vraagt aandacht en geld voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree.

The Square Mile doet mee. Voor elke cursus van 30 uur of meer die klanten tussen 1 november en 24 december bestellen en bevestigen, doneren wij €75 aan 3FM Serious Request.
Na 4 weken staat de teller al op €1.900. Bedankt voor jullie bestellingen!

Vorig jaar haalde wij €3.975 op voor 3FM serious Request. Help ons dit bedrag dit jaar te verslaan met nog 3 weken te gaan.

A Serious Request

december 10, 2013

Er wordt vaak gesteld dat taal en cultuur hand in hand gaan; in de wereld van vandaag gaat dat echter niet altijd op. De Engelse taal wordt wereldwijd gebruikt door verschillende culturen en krijgt hierdoor een lokaal tintje. Voeg daar een verscheidenheid aan contexten aan toe en er bestaat een grote kans op miscommunicatie.

De nieuwe campagne van 3FM Serious Request is daar een voorbeeld van…