Vacature: Account Coördinator (24-32 uur per week)

maart 29, 2024

Ben jij een organisatorisch talent dat graag vanuit huis werkt? Vind je het fijn om samen te werken in een hecht team? En zoek je een uitdagende rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen in een commerciële omgeving? Dan is deze functie bij The Square Mile iets voor jou!

Over The Square Mile:

Bij The Square Mile trainen we jaarlijks zo’n 2000 zakelijke deelnemers in professionele communicatie in vreemde talen. Onze klantenkring is divers, van overheidsinstellingen tot offshore en van ICT tot industriële toepassingen. Ons hechte team van dertien collega’s werkt binnen een cultuur van vertrouwen, vrijheid en ondernemerschap, met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat ga je doen als Account Coördinator?

Als lid van ons accountteam ben jij de spil in het contact met klanten, het organiseren van trainingen en het aansturen van ons ZZP-trainersteam. Je zorgt ervoor dat onze klanten een fantastische ervaring hebben, vanaf het eerste contact tot na afloop van de training. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s.

Jouw verantwoordelijkheden en taken omvatten onder meer:

 • Het zelfstandig organiseren van projecten voor 1 tot 150 deelnemers
 • Het bewaken van de voortgang van trainingen en waar nodig bijsturen
 • Het inspelen op de behoeften van huidige en toekomstige klanten
 • Administratieve taken zoals het aannemen van nieuwe aanvragen, opstellen van offertes, bijhouden van klantgegevens en evaluaties
 • Ondersteuning bieden aan collega’s en samenwerken in teamverband
 • Het opstellen en nalezen van schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels
 • Relatiebeheer met verschillende klanten en potentiële klanten

Wat zoeken we in jou?

Als ideale kandidaat ben jij:

 • Een echte regelaar die goed het overzicht kan bewaren
 • Klantgericht en flexibel, met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Deadline gedreven en in staat om prioriteiten te stellen
 • Proactief en oplossingsgericht, met oog voor detail
 • Vaardig met ICT-systemen en bekend met Word en Excel
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

Ervaring in de trainingswereld is een pré, maar niet noodzakelijk. Ook mensen met een achtergrond als PA, Office Manager, Logistiek Planner, Event Planner, PR Medewerker of Traffic Manager zullen zich zeker thuis voelen in deze functie.

Wat bieden wij jou?

Deze functie biedt een uitdagende parttime (24-32 uur per week) mogelijkheid om vanuit huis te werken waarbij je inspraak hebt over je werkuren. Gedurende de eerste zes maanden werk je onder begeleiding van een mentor, je spreekt je collega’s dagelijks en ziet ze ongeveer twee keer per maand. Je ontvangt een salaris tussen €2.800,- en € 3500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden we vijf weken vakantie per jaar, een thuiswerktoeslag, vakantiegeld, een laptop en telefoon van de zaak, een opleidingsbudget en deelname aan ons winstdelingsprogramma vanaf je tweede jaar.

Interesse?

Ben jij de gedreven en enthousiaste Account Coördinator die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar rbrame@thesquaremile.nl. Het sollicitatieproces bestaat uit een online kennismakingsgesprek met de directeur en dan twee fysieke sollicitatiegesprekken met in totaal vier collega’s, inclusief een assessment in de vorm van een dagplanning, dilemma’s en het schriftelijk reageren op fictieve situaties in het Engels en Nederlands. Een dagje meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. We kijken uit naar je sollicitatie

Eindstand eindejaarsactie: €5.100,- voor CliniClowns

januari 4, 2024

Eindejaarsactie eindstand 5100,- voor de Cliniclowns The Square Mile 2023

Elk jaar kiest The Square Mile een goed doel. Wij doneren €50 voor elke opdracht die wordt afgesloten in november en december van dat jaar.

Dankzij het grote aantal boekingen eind 2023 kunnen wij €5.100,- doneren aan de CliniClowns. De CliniClowns zorgen er met plezier en afleiding voor dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even vergeten.

Lees meer over de CliniClowns op onze actiepagina

€3,35m subsidie voor taaltrainingen Nederlands

december 4, 2023

Vraag tussen 1 januari en 29 februari 2024 subsidie aan voor taaltrainingen Nederlands

Investeert u in de Nederlandse taalvaardigheid van uw medewerkers? Tussen 1 januari en 29 februari 2024 kunt u een aanvraag indienen voor het overheidsprogramma Tel Mee Met Taal. Deze subsidie biedt de mogelijkheid om maximaal € 125.000,- te ontvangen voor taaltrainingen Nederlands (Nederlands op de werkvloer en Nederlands voor Expats) in de vorm van een bijdrage tot €1.005,- per deelnemer (maximaal co-financieringspercentage 67% van de kosten). Klik hier voor meer informatie.

Eindjaarsactie van The Square Mile: CliniClowns

oktober 19, 2023

Elk jaar doneert The Square Mile aan een goed doel. We kiezen doelen die dichtbij ons, onze families, vrienden of klanten staan. Dit jaar kiezen wij voor de CliniClowns, want met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even vergeten.

The Square Mile doneert €50 voor elke opdracht afgesloten in de maanden november en december 2023. De training zelf kan starten in 2023 of 2024. Wilt u een training voor de winter of het voorjaar nog inkopen? Bestel uw taaltraining snel bij ons en doe mee met de CliniClowns. Meer weten over hun roeping? Bezoek de website van de Cliniclowns

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Een actie voor Cliniclowns

Vacature: NT2 trainer voor intensieve trajecten in Wageningen

februari 23, 2023

Voor een uitdagende opdracht in Wageningen zoeken wij ervaren ZZP NT2-trainers voor 1, 2 of 3 dagen per week vanaf half april. In het kort:

 • Doelgroep: veeartsen uit Portugal, Polen, Griekenland en Italië. Les in groepen van 6
 • Uitdaging: streven is binnen 19 weken van beginner naar Staatsexamen NT2-II (B2-niveau)
 • Locatie: Wageningen
 • Planning: aanvang 17 april, 2 blokken van 6 weken, 1 blok van 7 weken. 6 uur per dag (4 lesuren, 2 begeleide zelfstudie-uren). Laatste week is de week van 11 september.
 • Methode: ‘De Opmaat’ plus eigen inbreng trainer en deelnemers.
 • Vervolgopdrachten? Zeker. De bedoeling is dat deze cyclus zich herhaalt in het najaar en weer in het voorjaar.
 • Samenwerking met andere trainers: je werkt samen met andere trainers en overdracht + evt. overleg hoort bij de dagelijkse taken. Bovendien zijn er ook rapportagemomenten in het traject (ongeveer 6 in totaal).
 • Aantrekkelijke tarieven en reiskosten.

Wij voeren deze opdracht uit in samenwerking met Regina Coeli, waardoor je ook bij dit instituut in het vizier komt.

Meer weten? Stuur je CV het liefst voor 5 maart naar Michelle McManus michelle@thesquaremile.nl

Eindstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis €5.900,-

januari 6, 2023

Eindstand eindejaarsactie Leontienhuis

Wij hebben samen met u € 5.900,- opgehaald voor het goede doel. Onze trainers doneerden € 550,- van het totaalbedrag. Daarmee hebben wij maar liefst € 900,- meer opgehaald dan het doel van € 5.000,- van onze eindejaarsactie.

Net als vorig jaar hebben wij weer met overtuiging gekozen voor ‘Vrienden van het Leontienhuis’. Deze stichting biedt ondersteuning en therapie aan jongeren met een eetstoornis. Wij zijn zeer verheugd deze mooie donatie ook dit jaar te kunnen doen.

Lees meer over het Leontienhuis op onze actiepagina

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis €3.800,-

december 16, 2022

Leontienhuis-Tussenstand-3800

Inmiddels is er € 3.800,- opgehaald voor het goede doel. Net als het afgelopen jaar kiezen wij weer met overtuiging voor ‘Vrienden van het Leontienhuis’. Deze stichting biedt ondersteuning en therapie aan jongeren met een eetstoornis. Samen met u hopen wij het doel van € 5.000,- te halen in de komende weken.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis €2.000,-

november 30, 2022

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis

Inmiddels is er € 2.000,- opgehaald voor het goede doel. Net als het afgelopen jaar kiezen wij weer met overtuiging voor ‘Vrienden van het Leontienhuis’. Deze stichting biedt ondersteuning en therapie aan jongeren met een eetstoornis. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Steun het Leontienhuis, eindejaarsactie 2022

oktober 21, 2022

Logo Leontienhuis

Ieder jaar steunt The Square Mile een goed doel. Net als het afgelopen jaar kiezen wij weer met overtuiging voor ‘Vrienden van het Leontienhuis’. Deze stichting, met als boegbeeld Leontien van Moorsel, biedt ondersteuning en therapie aan jongeren met een eetstoornis.

In 2021 raakte dit doel een gevoelige snaar bij meerdere van onze opdrachtgevers, deelnemers, trainers en andere relaties; daarom doneren wij dit jaar graag weer €50,- voor elke training van 30 uur of meer, die bevestigd wordt in november en december. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Maatwerktraining Engels met STAP-budget

juni 13, 2022

– De taaltrainingen met STAP budget zijn niet meer beschikbaar. – 

Taaltraining met Stap-budget

Op 1 juli start de volgende aanvraagperiode voor subsidie met het STAP-budget van de overheid. Het subsidiebedrag van €1.000,- kunt u nu inzetten voor een taaltraining Engels bij The Square Mile.

30 uur online taaltraining 1-op-1 met uw beroepstaaltrainer, afgestemd op uw leerdoelen, uw niveau en een persoonlijke cursusinhoud. U volgt de training via Zoom of Teams, geheel in uw eigen tempo, met ten minste elke week een les van 2 uur. Hiermee verbeterd uw taalvaardigheid én uw positie op de arbeidsmarkt.

Bekijk alle informatie over de aanvraag van het STAP-budget en de taaltraining Engels van The Square Mile.

Gezocht: freelance trainers NT2 en NT1 voor incompany opdrachten

februari 22, 2022

Ben jij een trainer Nederlands (zzp-er) die graag zelfstandig werkt maar ook deel wil uitmaken van een bevlogen team?  Zoek je een persoonsgerichte onderneming die training op elk niveau aanbiedt? Wij zoeken betrokken en professionele NT2-trainers (minimaal 3 jaar ervaring, kennis van NT1 een pre) voor diverse incompany opdrachten in Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven en Utrecht. 

Onze trainers kunnen lesbevoegdheid aantonen met een lerarenopleidingen NT2, een certificaat ‘Competent NT2-docent’ of door middel van referenties en/of ruime werkervaring. Wij vragen elke kandidaat een proefles voor te bereiden en te verzorgen.

Geïnteresseerd? Plaats je cv en motivatie op onze Indeed-pagina: NT2 vacature Indeed

Maar liefst € 5.400,- opgehaald voor het Leontienhuis

december 31, 2021

Eindstand eindejaarsactie €5.400

We kunnen 2021 afsluiten met een mooi bericht. Dankzij alle opdrachten in november en december hebben wij € 5.400,- opgehaald voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Hun werk wordt nog belangrijker door de aanhoudende stroom van Covid-19 maatregelen en de impact hiervan op jonge mensen. Wij hopen met deze bijdrage ze zowel financieel- als moreel hierbij te kunnen ondersteunen.

Lees meer op onze actiepagina.

Eindejaarsactie doel gehaald. Nu al € 5.150,- voor het Leontienhuis

december 23, 2021

Tussenstand eindejaarsactie €5.150

Met nog 7 dagen te gaan zitten we al ruim over het doel van € 5.000,-. Inmiddels is er al € 5.150,- opgehaald voor het goede doel.

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis is € 4.100,-

december 20, 2021

Tussenstand eindejaarsactie €4.100

Inmiddels is er € 4.100,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis is € 3.550,-

december 14, 2021

Tussenstand eindejaarsactie €3.550

Inmiddels is er € 3.550,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

‘Tenzij het echt niet anders kan’

november 30, 2021

Met het invoeren van de nieuwe maatregelen kiest The Square Mile ervoor om alle taaltrainingen online (MS Teams, Zoom, Webex) voort te zetten, tenzij het echt niet anders kan. Hiermee houden wij ons aan de richtlijn van het RIVM.

Taaltraining online is de afgelopen 18 maanden net zo effectief gebleken als incompany. Daarom vragen wij alle trainers en deelnemers trainingen voorlopig online voort te zetten, tenzij het echt niet anders kan. Zo kunnen wij samen de risicos op besmettingen onderling terugdringen en de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening blijven waarborgen.

Dit geldt voor zowel lopende als nieuwe aanvragen tot 19 december 2021.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Richard Brame, directeur The Square Mile.

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis is € 2.300,-

november 29, 2021

Tussenstand eindejaarsactie €2.300

Inmiddels is er € 2.300,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Tussenstand eindejaarsactie voor het Leontienhuis is € 1.500,-

november 23, 2021

Tussenstand eindejaarsactie €1.500

Inmiddels is er € 1.500,- opgehaald voor het goede doel. Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar kiezen wij voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Accountcoördinator gezocht

november 19, 2021

Ben je klantgericht en administratief sterk? Werk je graag in een team waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als accountcoördinator?

Als accountcoördinator ben je lid van ons accountteam. Het team onderhoudt contact met klanten, volgt trends in de markt, organiseert taaltrainingen en stuurt het trainersteam aan. Afhankelijk van je ervaring en ambities ga je aan de slag in een ondersteunende rol of een meer strategische rol. Samen met je collega’s zorg je voor een fantastische klantervaring van begin tot eind.

Wie zijn wij?

Wij zijn The Square Mile. Wij trainen onze klanten om professioneel te communiceren in vreemde talen, waaronder Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Arabisch. Wij zijn een informeel bedrijf. Ons team van tien collega’s kenmerkt zich door vertrouwen en vrijheid: binnen de kaders van kwaliteit, transparantie en eerlijkheid doen wij alles om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Er is volop ruimte voor ondernemen en een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Verantwoordelijkheden en taken

Als accountcoördinator werk je nauw samen met je collega’s van het accountteam. Jullie zorgen ervoor dat The Square Mile goed blijft inspelen op de taaltrainingsbehoeften van huidige en toekomstige klanten. Daarnaast organiseer je zelfstandig of samen projecten voor 1 tot 150 deelnemers. Zodra een training van start gaat, controleer je of alles naar verwachting verloopt en stuur je waar nodig bij.

 Op dagelijks niveau ben je verantwoordelijk voor:

 • Nieuwe aanvragen aannemen en offertes opstellen
 • Intakes organiseren, de resultaten daarvan samenvatten en cursusvoorstellen opstellen
 • De planning bijhouden en bespreken met trainers, boeken en cursusmateriaal regelen en op tijd verzenden
 • Klant- en cursistgegevens invoeren en bijhouden, contacten met deze relaties onderhouden (vooral via telefoon en e-mail), trainers ondersteunen en cursusverlengingen stimuleren
 • Evaluaties houden en de uitkomsten afstemmen met trainers en klanten
 • Collega’s ondersteunen en waar nodig samenwerken
 • Samen met collega’s schriftelijke communicatie in het NL en/of EN opstellen en nalopen. 

 Afhankelijk van je ervaring en ambities heb je ook een strategische rol of groei je daarnaartoe. In die rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Relatiebeheer met verschillende klanten, zo nodig nabellen van potentiële klanten
 • De directie ondersteunen bij klantcontacten, bedrijfsprocessen, contact met onze trainers en overige activiteiten
 • Bijeenkomsten en workshops voor trainers organiseren om relaties op te bouwen en te onderhouden

Je hebt dagelijks overleg met de andere accountcoördinatoren in het team en rapporteert aan de directeur.

Kwalificaties en vaardigheden

 • Je hebt uitstekende administratieve vaardigheden
 • Je bent deadline gedreven en stressbestendig, je weet hoe je prioriteiten stelt
 • Je hebt oog voor detail maar je behoudt het overzicht
 • Commercieel inzicht: je bent ondernemend, proactief en relatiegericht
 • ICT-vaardigheden: je hebt systemen snel onder de knie en bent vaardig met Word en Excel
 • Je beheerst het Nederlands in woord en geschrift op professioneel niveau en hebt zeer goede kennis van het Engels

Kennis van de trainingswereld in het algemeen (en van taaltrainingen in het bijzonder) is welkom maar niet noodzakelijk.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Deze functie is voor 24 tot 32 uur per week. Je werkt minstens drie vaste dagen van zes uur (waarvan in elk geval de dinsdag) en bent vrij om je andere uren in te plannen. In overleg kun je je werkdagen verschuiven om bijvoorbeeld een lang weekend mogelijk te maken. Thuiswerken is voor ons al 19 jaar de norm. Je werkt vanuit huis en spreekt regelmatig af met collega’s op een locatie die voor jullie het handigst is. 

Het maandsalaris ligt tussen € 2800- en € 4200,-  afhankelijk van je ervaring en verantwoordelijkheden, op basis van een 40-urige werkweek. Je krijgt vijf weken vakantie per jaar, een toeslag voor thuiswerken (je krijgt ongeveer 2,2% van je brutosalaris netto uitgekeerd) en in juni ontvang je vakantiegeld (8% van je brutosalaris). Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en een jaarlijks opleidingsbudget van € 1000,-. Vanaf je tweede jaar neem je deel aan ons winstdelingsprogramma.

Interesse? Stuur je cv met motivatie naar rbrame@thesquaremile.nl voor 10 december 2021.

Steun het Leontienhuis, eindejaarsactie 2021

november 8, 2021

Samen aan tafel

Elk jaar organiseert The Square Mile een actie voor een goed doel. Dit jaar steunen wij het Leontienhuis in Zevenhuizen.

Het Leontienhuis helpt jonge mensen en hun families de moed en kracht te verzamelen om het gevecht met een eetstoornis aan te gaan. Door Corona loopt het aantal jonge mensen met een eetstoornis snel op. Ook in eigen kring ervaren wij hoe overbelast de GGZ-instellingen zijn en hoe weinig aandacht deze golf van verdriet en onmacht krijgt. Daarom kiezen wij dit jaar voor een kleiner goed doel dat praktische hulp biedt aan families die het hard nodig hebben.

Hoe wij samen kunnen helpen

Wij doneren € 50,- aan het Leontienhuis voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2021. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2021 of 2022 inkopen? Neem dan contact met ons op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen voor het Leontienhuis.

Lees meer op onze actiepagina en doe mee.

Kom jij ons team Nederlands versterken?

september 20, 2021

Ben jij een trainer Nederlands (zzp-er) die graag zelfstandig werkt maar ook deel wil uitmaken van een bevlogen team?  Zoek je een persoonsgerichte onderneming die training op elk niveau aanbiedt? Wij zoeken betrokken en professionele NT2-trainers (minimaal 3 jaar ervaring, kennis van NT1 een pre) voor diverse opdrachten in het bedrijfsleven.

The Square Mile biedt hoogwaardige taaltraining door heel Nederland. Wij zijn een hecht team en bieden persoonlijke aandacht, concurrerende tarieven en interessant werk. Momenteel verzorgen wij trainingen incompany en online, zowel overdag als ’s avonds.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij horen graag van je: rbrame@thesquaremile.nl of 0621881885 / 0715323356 (Richard Brame)

 

Cedeo 2021: een score van 9,6!

september 17, 2021

Logo Cedeo-keurmerk

Voor de achtste keer op rij hebben wij ons Cedeo-keurmerk verlengd!

Voor de zomer hebben we de tweejaarlijkse beoordeling door Cedeo doorlopen.  Met succes: we behalen een 9,6!  We zijn ontzettend trots dat we het Cedeo-keurmerk met zulke mooie cijfers mogen verlengen.

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. De Cedeo- beoordeling bestaat uit twee onderdelen: een tevredenheidsonderzoek onder onze klanten en een interview met onze directie over kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

In het eindrapport schrijft Cedeo: ‘In een prijsgevoelige markt steekt het bureau er al jaren bovenuit. The Square Mile is een solide partner gebleken omdat men kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan.’ Op basis van deze beoordeling zijn we ook de komende twee jaar Cedeo-erkend.

Vind hier de resultaten van het Cedeo-onderzoek of bekijk direct het volledige Cedeo-rapport.

Benut deze zomer door te investeren in uzelf!

juni 1, 2021

Met een compacte online zomertraining van The Square Mile kunt u uw taalvaardigheden een boost geven door bijvoorbeeld:

 • uw Engelse woordenschat op te frissen;
 • een begin te maken met Zakelijk Spaans;
 • uw Duitse grammatica onder de loep te nemen;
 • de puntjes op de ‘i’ te zetten bij uw Franse schrijfvaardigheid.

Voor online taaltrainingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees in de periode 1 juni t/m 31 augustus 2021 bieden wij de volgende aantrekkelijke actie aan:

20 uur individuele taaltraining voor € 1.499

De training is online. Uw training wordt op maat gemaakt op basis van de door u aangegeven doelstellingen, gekoppeld aan uw instapniveau. Met één van onze ervaren trainers werkt u bijvoorbeeld aan uw woordenschat, grammatica, schrijfvaardigheid of uitspraak in de gewenste taal.

De bovengenoemde prijs is inclusief leskosten, intake en materiaal, exclusief 21% BTW. Niet geldig in combinatie met andere kortingen. Overige talen in overleg.

Voor meer informatie neemt u contact op met Irene of Richard: 071-5323356. Wij bespreken graag uw persoonlijke leerdoelen met u.

 

Nog 3,5 miljoen euro subsidie beschikbaar voor taaltrainingen Nederlands in 2021

mei 25, 2021

Investeert u in de Nederlandse taalvaardigheid van uw medewerkers? Tussen 1 en 30 juni 2021 kunt u een aanvraag indienen voor het overheidsprogramma Tel Mee Met Taal. Deze subsidie biedt de mogelijkheid om maximaal € 125.000,- subsidie te ontvangen voor taaltrainingen Nederlands in de vorm van een bijdrage tot €1.000,- per deelnemer (maximaal co-financieringspercentage 67% van de kosten). Het aanvragen is eenvoudig.

In september 2020 en februari 2021 hebben onze opdrachtgevers meer dan € 100.000,- subsidie ontvangen voor TMMT trajecten. Voor de ronde vanaf juni 2021 is er nog 3,5 miljoen euro beschikbaar gesteld. Als het subsidiebudget wordt overschreden, vindt er een loting plaats onder de aanvragen. Voor meer informatie klik hier of bel met Richard of Irene, 071-5323356.