Taalcursus Engels, 100% maatwerk

Indien u op zoekt bent naar een taalcursus Engels waarbij u en/ of uw team daadwerkelijk een hoger niveau bereikt, bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Wij bieden 100% maatwerk en onze cursus Engels wordt naar behoefte samengesteld.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Zakelijke taaltraining, optimaal resultaat

Of u nu een individueel traject wilt volgen of samen met uw team; wij houden onder andere rekening met:

 • Specifieke wensen & behoeften
 • Startniveau & leerdoel
 • Branche & afdeling
 • Tijdsduur & trainingsvorm

De gebruikte leermiddelen worden afgestemd op uw leerdoel en leerstijl. Wenst u een snelcursus of workshop? Liever een 1 op 1 training op afstand via MS Teams, Webex of Zoom? Of toch bij u op locatie? Onze taaltrainers staan voor u klaar.

Branche gerelateerde training

Bij een taalcursus Engels is een één op één aansluiting bij de sector van essentieel belang. In de ICT & telecom zijn andere woorden & begrippen nodig dan in de gezondheidszorg. Het gaat er om dat u en uw collega’s het vakjargon, zoals u dat in het Nederlands gebruikt ook in het Engels gaat beheersen of perfectioneren. Natuurlijk wordt de inhoud van de training ook afgestemd op uw functie en wensen. Van spreken tot schrijven, van presenteren tot discussiëren.

Bent u op zoek naar een taalcursus Engels voor uw hele afdeling of team? Grote kans dat de ene medewerker de Engelse taal beter beheerst dan de andere. Om uitsluitsel te geven over ieders niveau hebben wij een online taalniveautest ontwikkeld. Aan de hand van een aantal vragen die met ja of nee (wel of geen vinkje) beantwoord kunnen worden, krijgt u snel een indicatie van de kennis van uw team. Liggen de niveaus erg uiteen? Geen probleem, onze maatwerk training of workshop houdt hier rekening mee.

Incompany taalcursus Engels

Onze incompany training is een taalcursus Engels die specifiek wordt georganiseerd binnen uw bedrijf voor u en/ of uw collega’s. Deze cursus is maatwerk en richt zich op de doelen en eisen van u en/ of uw team. Enkele redenen waarom onze incompany taalcursus Engels effectief kan zijn:

 • Relevantie voor de functie: Onze incompany taaltraining wordt aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf en de functies van de werknemers. Dit zorgt ervoor dat de taalvaardigheden die worden ontwikkeld direct toepasbaar zijn in de werkomgeving.
 • Praktijkgericht: De cursus Engels kan zich concentreren op branche specifieke woordenschat en zakelijke communicatie, waardoor u en/ of uw collega’s praktische taalvaardigheden ontwikkelen die relevant zijn voor de dagelijkse taken.
 • Teambuilding: Als medewerkers samen een taal leren, kan dit de teambuilding bevorderen. Het gezamenlijk overwinnen van taalbarrières kan het teamgevoel versterken en de communicatie binnen het bedrijf verbeteren.
 • Efficiëntie: Incompany trainingen zijn vaak efficiënter omdat ze plaatsvinden op de werkplek, waardoor reistijd wordt bespaard. Bovendien kunnen trainingssessies worden gepland op momenten die het beste passen bij de werkschema’s van de werknemers.
 • Motivatie: Werknemers zijn over het algemeen meer gemotiveerd om een taal te leren als ze zien dat het direct relevant is voor hun werk. Het praktische karakter van incompany trainingen kan de motivatie van werknemers verhogen.
 • Flexibiliteit: Onze incompany cursus Engels kan flexibel worden aangepast aan de behoeften en het schema van het bedrijf. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderende zakelijke omstandigheden.

Hoog rendement bij taalcursus Engels online

Onze trainingen volgt u dus alleen of met collega’s. De trainingsvorm, de inhoud en duur van de cursus passen we aan uw wensen aan. Heeft u liever niet dat de taaltrainer bij u langskomt voor een incompany training? Dan kunt u de training op afstand volgen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit of het rendement; ieder cursus Engels online is een volledige training, voorzien van professionele online begeleiding en coaching. En betreft het een bedrijf met vestigingen in het buitenland? Een online taalcursus maakt het ook mogelijk om collega’s van over de hele wereld te betrekken, waardoor een diverse en inclusieve leeromgeving ontstaat.

Kwaliteit is gegarandeerd

The Square Mile heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere twee jaar wordt de complete dienstverlening gekeurd door CEDEO, dé onafhankelijk certificerende instantie in de HR-business. Met een 9,6 als ‘rapportcijfer’ en meer dan 80% tevreden tot zeer tevreden klanten onderscheidt The Square Mile zich van andere taalinstituten. Het team van The Square Mile bestaat uit louter vakmensen. De hoogopgeleide trainers maken echt werk van de taalcursussen. Velen hebben Engelse of Amerikaanse roots en zijn al jaren verbonden aan The Square Mile. De betrokkenheid en het enthousiasme die zij tentoonspreiden, zal ook op uw mensen aanstekelijk werken! Maak kennis met ons team!

Cursus zakelijk Engels, op ieder niveau

Uw cursus zakelijk Engels wordt gegeven door native speaker taaltrainers met ruime ervaring. The Square Mile heeft diverse taaltrainers in dienst met bijvoorbeeld technische, zakelijke of financiële achtergronden. Naast schrijf- en spreekvaardigheid zal er aandacht uitgaan naar vele andere aspecten. U kunt altijd rekenen op:

 • Een kwalitatief en zeer hoogstaande opleiding
 • Een doelgerichte en flexibele en aanpak
 • Optimale interactie met uw Engelse taaltrainer
 • Diverse leerstrategieën

Wilt u meer weten over de inhoud van een cursus Engels? Hieronder kunt u een omschrijving vinden van het taalniveau en de bijbehorende aandachtspunten.

Taalcursus Engels, basis, niveau 1 (A1)

De basiscursus Engels is speciaal voor cursisten die nog geen of weinig kennis hebben van de Engelse taal. U leert eenvoudige zinnen te begrijpen en adequaat te beantwoorden. Verder oefent u vaardigheden voor diverse situaties. Het plaatsen van een bestelling in een winkel tot het lezen van een simpele tekst in een tijdschrift.
De taaltrainer Engels zal onderwerpen kiezen waar u affiniteit mee heeft. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels, niveau 2 (A2)

Deze taaltraining Engels is een mooie aanvulling op de basiscursus en zeer geschikt als u al enige kennis heeft van de Engelse taal. Naast het vergroten van de (zakelijke)woordenschat, verbeteren van de uitspraak en geschrift, zal er gewerkt worden aan uw zelfvertrouwen. De training A2 wordt op maat gemaakt om te voldoen aan al uw verwachtingen, eisen en leerdoelen. Voor het beste resultaat brengt u uw eigen materiaal in, zoals sector gerelateerde brochures of product omschrijvingen. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels, niveau 3 (B1)

Is de beheersing van de Engelse taal voldoende om in dagelijks werksituaties te communiceren met collega’s en relaties? Dan is deze cursus Engels geschikt voor u. De nauwkeurigheid in spreken en schrijven zullen geoptimaliseerd worden en wij zullen uw eigen leerdoelen verder uitwerken.
Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels, niveau 4 (B2)

Kunt u zich goed redden in de Engelse taal maar wilt u professioneler of overtuigender overkomen in een businessomgeving? Dan is deze taaltraining geschikt.
U leert hoe u uw toon kunt aanpassen aan uw gesprekspartner. U leert te onderhandelen in commerciële situaties . Verder besteden we aandacht aan diplomatiek omgaan met moeilijke (telefoon)gesprekken of adequaat reageren in onverwachte situaties. Er zal aandacht besteed worden aan uw zakelijke woordenschat en grammatica.
Deze taaltraining is 100% maatwerk: u brengt uw eigen leerdoelen in en bepaalt samen met uw trainer waarop u de nadruk wilt leggen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels, niveau 5 (C1)

Deze cursus brengt uw Engels taalkennis naar een professioneel niveau. U verfijnt uw zakelijke taalvaardigheden. Nuances en stijl krijgen de aandacht. U leert effectief en professioneel presenteren, competent onderhandelen en overtuigend schrijven in het Engels. Complexer taalgebruik zal op de voorgrond staan. Vaardigheden zoals het effectief leiden van vergaderingen in het Engels zullen geoptimaliseerd worden. Voor een groot deel bepaalt uw eigen zakelijke inbreng de inhoud van de training. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels, niveau 6 (C2)

Deze taaltraining Engels past bij u als u de Engelse taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U leert uitblinken en snel spreken in moedertaaltempo zodat dit geen obstakel meer is. Evenals accenten, complexe betogen, specialistische teksten en idiomatische uitdrukkingen. Met deze taaltraining brengt u uw taalvaardigheden naar een zeer professioneel niveau. Geschikt voor cursisten voor wie ‘goed’ niet goed genoeg is. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels voor ondersteunend personeel

Heeft u een ondersteunende, administratieve functie? Bent u secretaresse of personal assistant? Dan is deze cursus Engels geschikt.
U bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Daarnaast bent u organizer en visitekaartje. In deze Engelse training vergroot uw vaardigheden, zowel zakelijk als sociaal, op vier gebieden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. The Square Mile past de taaltraining aan naar de specifieke eisen en wensen van uw bedrijf. Leerdoelen zoals de juiste toon hanteren in e-mails, op een beleefde manier informatie controleren aan de telefoon en afspraken, vergaderingen en conferenties plannen worden samen gekozen en getraind. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels correspondentie en e-mail

Wilt u specifiek uw schrijfvaardigheid verbeteren of perfectioneren? Beheerst u reeds de Engelse taal op B1-niveau of hoger? Dan is deze cursus zakelijk Engels correspondentie en e-mail geschikt voor u. U leert nog nauwkeuriger formuleren, de juiste toon kiezen en gestructureerd schrijven, passend bij uw functie en sector.
Belangrijke onderwerpen in deze taaltraining zijn: conventies op het gebied van lay-out, vaste uitdrukkingen en spelling, veelgemaakte fouten, correctietechnieken, leestekens en werkwoord tijden. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Engels voor helpdeskmedewerkers

Deze taalcursus Engels is opgezet voor helpdeskmedewerkers die hun mondelinge en schriftelijke communicatie willen verbeteren. Communiceert u regelmatig met klanten en toeleveranciers per telefoon of e-mail? En beheerst u de Engelse taal op B1-niveau of hoger? Kies dan deze taaltraining als u professioneler, klantgerichter en doeltreffender wilt werken. Naast de basisconventies voor telefoneren en schrijven maakt u zich diverse belstrategieën eigen. Zoals duidelijke uitleg geven, gericht adviseren, problemen oplossen en omgaan met moeilijke klanten van verschillende nationaliteiten. The Square Mile maakt de training graag op maat voor u. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Technisch Engels

Goede technische krachten worden steeds schaarser in internationale organisaties. Hierdoor krijgen technische taalvaardigheden een steeds hogere prioriteit. De taalcursus technisch Engels is speciaal bedoeld voor technische professionals, zoals engineers, productiemedewerkers en de Technische Dienst. U maakt zich het technische jargon eigen en leert effectief communiceren met technische en niet-technische gesprekspartners. De taaltraining wordt aangepast aan de technische omgeving waarin u werkzaam bent. Voorbeelden van onderwerpen: goede veiligheidsvoorschriften opstellen, onderhandelen over planning en kosten, technische tekeningen lezen en projectreportages schrijven. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Financieel Engels

De taaltraining financieel Engels is maatwerk voor financiële specialisten in de internationale zakenwereld. Wilt u effectiever communiceren over financiële onderwerpen? Met financial senior managers, maar ook met niet-financiële gesprekspartners? Verhoog uw kennis, taalvaardigheden én zelfvertrouwen in deze financiële taaltraining Engels. Met een instapniveau van B1 of hoger boekt u gegarandeerd winst. U leert beter spreken, luisteren, schrijven én lezen. Speciale aandacht gaat uit naar zakelijk telefoneren, presenteren en rapporteren. U maakt zich het financiële jargon eigen, leert financiële informatie verduidelijken en verbetert uw schrijfstijl. De specifieke inhoud van de taaltraining bepaalt u samen met uw taaltrainer, die zelf ook een financiële achtergrond heeft. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.