Taalcursus Engels op maat gemaakt

Een taalcursus Engels helpt u uw spreek- en schrijfvaardigheid in de Engelse taal te vergroten. Het startniveau van de taalcursus Engels is afhankelijk van uw huidige kennisniveau en de doelstellingen. Wij beginnen uw taalcursus Engels pas na een zorgvuldige voorbereiding. Tevens houden wij rekening met uw branche. Zo kan de taalcursus Engels een zakelijke, technische of financiële insteek hebben.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Op deze manier biedt The Square Mile een training op maat. De Engelse Taaltraining is zowel individueel of in groepsverband te volgen. Online of bij u op locatie, handig, zo kunt u samen met eigen collega’s de Engelse vaardigheden trainen en elkaar stimuleren.

Engelse taalcursus binnen uw bedrijf

The Square Mile levert kwalitatief hoogstaande taalcursussen Engels binnen uw bedrijf. Geeft u de voorkeur aan een Engelse taalcursus op een van onze trainingslocaties? Ook dat is mogelijk. Wij bieden verschillende soorten Engelse taalcursussen aan, maken gebruik van verschillende leermiddelen en trainingsvormen. Of het nu gaat om een spoedcursus of tutorials, bij The Square Mile kunt u kwaliteit verwachten.

  • Een doelgerichte aanpak, continu afgestemd op de voortgang
  • Zeer ervaren, veelal native speaker trainers, met kennis, specifiek gericht op uw branche
  • Taalcursussen op maat, interactief en innovatief, van spoedcursus Engels tot langdurige training

Heeft u interesse in een incompany of online cursus Engels, voor uzelf, uw collega’s of het gehele bedrijf? Informeer naar de vele mogelijkheden. Bekijk vooral de reviews en ervaringen van de bedrijven die u voor zijn gegaan.