Incompany taaltrainingen

Zoekt u een taaltraining Engels in Amsterdam, een cursus Frans in Leiden of een taaltraining Duits in Breda? The Square Mile biedt incompany taaltrainingen door het hele land. Wij zijn al op heel veel trainingslocaties geweest en komen ook graag naar u toe. Waar in Nederland u ook werkt!

Door heel Nederland

Elk jaar leveren wij meer dan 600 incompany taalcursussen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van professionele taaltrainers door het hele land. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Voor 1 tot 150 man komen wij gewoon naar u toe. De voordelen van incompany taaltrainingen zijn groot. U boekt tijdwinst en wij leren uw bedrijf van binnenuit kennen. Bovendien plant u de trainingen in op een tijdstip dat het voor u en uw medewerkers goed uitkomt. Hierdoor ontstaan de optimale omstandigheden voor relevante en praktijkgerichte lessen!

Online taaltrainingen

U volgt uw taaltraining online via een videoconferencing platform zoals Zoom, Teams of Webex. Terwijl wij onze voorkeuren hebben, zijn wij in principle platform-onafhankelijk en kijken wat bij u en uw bedrijf past. Ons taaltrainernetwerk bereikt iedere plaats in Nederland, van Groningen tot Amsterdam en van Arnhem tot Den Bosch.

Wij komen graag bij u langs

Meer weten over een incompany of online taaltraining van The Square Mile? Lees dan wat onze klanten zeggen of neem direct contact met ons op: 071 – 532 3356.