Individuele taaltraining op maat

Maatwerk pur sang. Een individuele taaltraining draait om u: om uw doelstellingen, niveau, leerstijl, locatie en agenda. Samen met uw trainer investeert u in het leren, ontwikkelen, toepassen en borgen van taal die perfect is toegespitst op uw situatie. U volgt een individuele taaltraining op intensieve, semi-intensieve of wekelijkse basis. Een trainingsprogramma duurt 30 tot 40 uur, verdeeld in bijeenkomsten van 2 tot 4 uur.

Taaltraining voor groepen collega’s

In een groep van 2 tot 6 collega’s volgt u een interactieve en uitdagende taaltraining op maat. U leert van uw collega’s en steunt elkaar, ook buiten de training om. Het 70-20-10-concept treedt zo in werking: u leert 70 door te doen, 20 procent door feedback en 10 procent door de training. Een groepstraining volgt u op intensieve, semi-intensieve of wekelijkse basis. Het programma duurt 30 tot 40 uur, verdeeld in bijeenkomsten van 2 tot 4 uur. De groepen stellen wij samen op basis van niveau en doelstellingen.

Workshops

Wilt u werken aan een specifieke taalvaardigheid of uzelf versterken binnen een kennisgebied? In onze workshops sleutelt u aan bestaande kennis én breidt u deze uit. Denk aan: presenteren in het Engels, e-mail in zakelijk Duits opstellen of correct Nederlands spreken. Wij organiseren workshops voor kleine groepen collega’s. Afhankelijk van het onderwerp duurt een workshop 2 of 4 dagdelen van 4 uur.

Spoedcursussen

Soms is uw opleidingsvraag zo urgent dat alleen een spoedcursus volstaat. Over voor een spoedcursus Engels, Frans of bijvoorbeeld Duits kunt u terecht bij The Square Mile. In samenspraak met u richten wij een intensief trainingsprogramma in, voor uzelf of uw medewerkers. De resultaten van een spoedcursus zijn alleen blijvend als u uw taalvaardigheid blijft oefenen. Graag bieden wij handvatten voor behoud van het rendement.

Coaching op afstand

Uw taalvaardigheid onderhouden op afstand is mogelijk met Skype. Met Skype kunt u uw kennis bijspijkeren of de de lesstof consolideren. Zo nodig wisselt u opdrachten uit via e-mail of Google Drive. Coaching op afstand is zeer effectief in combinatie met een individuele of groepstaaltraining. Als aanvulling op de lessen volgt u tutorials per Skype, bijvoorbeeld om studieopdrachten te bespreken. Eén coachingsessie duurt 60 minuten.

Online learning

In elke training van The Square Mile werkt u met online bronnen, zoals YouTube, e-mail, online marktinformatie en diverse websites voor online leren.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op.