Incompany taaltraining

U leert een taal pas echt beheersen door deze te gebruiken. Onze trainers komen graag naar uw werkplek om uw taaltraining te verzorgen, geheel gericht op uw niveau, leerdoelen en vakgebied. Wij verzorgen incompany taaltraining voor individuele trainingen en kleine groepen (tot 6 collega’s). U hoeft niet naar een externe locatie te reizen en de trainer kan bovendien gebruik maken van uw werkomgeving om concrete situaties na te bootsen. Elke training is maatwerk; uw trainer maakt gebruik van verschillende on- en offline materialen en activiteiten om uw training zo interessant en relevant mogelijk te maken.

Online taaltraining op afstand

Onze trainers staan klaar om uw taaltraining op afstand te verzorgen, geheel gericht op uw niveau, leerdoelen en vakgebied. Wij maken gebruik van Zoom, MS Teams, Hangouts of Webex om de interactie op gang te brengen. Online middelen, zoals interactieve whiteboards, audio en video sharing en Google Drive overbruggen de afstand volledig. Wij verzorgen taaltraining op afstand voor individuele trainingen en kleine groepen. De voordelen op een rij:

  • Locatie onafhankelijk
  • Kortere, frequentere lessen van tussen de 90 minuten en 2 uur. Oefening baart kunst!
  • 100% interactie met uw professionele taaltrainer
  • U kunt alle vaardigheden verbeteren én oefenen onder echte omstandigheden. U doet nu immers zelf ook veel zaken op afstand!

Omdat uw training een maatwerktraining is, maken wij gebruik van diverse bronnen. In elke training van The Square Mile werkt u met online bronnen, zoals YouTube, e-mail, online marktinformatie en diverse websites voor online leren. Vindt u een boek nog steeds prettig, dan kan dat natuurlijk ook. Wij combineren zowel on- als offline activiteiten om uw training zo interessant en relevant mogelijk te maken.

Individuele taaltraining op maat

Maatwerk pur sang. Een individuele taaltraining draait om u: uw doelstellingen, niveau, leerstijl, locatie en agenda. Samen met uw trainer investeert u in het leren, ontwikkelen, toepassen en borgen van taal die perfect is toegespitst op uw situatie. U volgt een individuele taaltraining op intensieve, semi-intensieve of wekelijkse basis. Een trainingsprogramma duurt 30 tot 40 uur, verdeeld over bijeenkomsten van 2 tot 4 uur.

Taaltraining voor groepen collega’s

In een groep van 2 tot 6 collega’s volgt u een interactieve en uitdagende taaltraining op maat. U leert van uw collega’s en steunt elkaar, ook buiten de training om. Het 70-20-10-concept treedt zo in werking: u leert 70 procent door te doen, 20 procent door feedback en 10 procent door de training. Een groepstraining volgt u op intensieve, semi-intensieve of wekelijkse basis. Het programma duurt 30 tot 40 uur, verdeeld over bijeenkomsten van 2 tot 4 uur. De groepen stellen wij samen op basis van niveau en doelstellingen.

Workshops

Wilt u werken aan een specifieke taalvaardigheid of uzelf versterken binnen een kennisgebied? In onze workshops sleutelt u aan bestaande kennis én breidt u deze uit. Denk aan: presenteren in het Engels, e-mail in zakelijk Duits opstellen of correct Nederlands spreken. Wij organiseren workshops voor kleine groepen collega’s. Afhankelijk van het onderwerp duurt een workshop 2 of 4 dagdelen van 4 uur.

Spoedcursussen

Soms is uw opleidingsvraag zo urgent dat alleen een spoedcursus volstaat. Over voor een spoedcursus Engels, Frans of bijvoorbeeld Duits kunt u terecht bij The Square Mile. In samenspraak met u richten wij een intensief trainingsprogramma in, voor uzelf of uw medewerkers. De resultaten van een spoedcursus zijn alleen blijvend als u uw taalvaardigheid blijft oefenen. Graag bieden wij handvatten voor behoud van het rendement.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op.