Onze aanpak

Taal verwezenlijkt uw karakter, kennis en kunde. Een taaltraining is daarom alleen effectief als die is toegespitst op wat voor u en uw organisatie belangrijk is. The Square Mile biedt persoonlijk maatwerk, zowel online als incompany. Nodigt u ons uit voor een oriënterend gesprek, dan willen wij u leren kennen. Welke leerdoelen heeft u, wat zijn uw leerwensen en welke trainingsvormen hebben uw voorkeur?

Welke taaltraining past bij u?

Maatwerk op zes gebieden

Een taaltraining op maat is fundamenteel anders dan een klassikale taalcursus. Uzelf, uw collega’s en uw bedrijf staan centraal. Wij zorgen voor een match tussen u en uw taaltrainer en bieden maatwerk op zes gebieden: locatie, leerdoelen, vakgebied, startniveau, aantal deelnemers en planning.

1. Trainingslocatie online of incompany

U volgt uw taaltraining online via een videoconferencing platform zoals Zoom, Teams of Webex. Wij zijn platform-onafhankelijk en kijken wat past bij u en uw bedrijf. Ontdek de voordelen van een online taaltraining.
Of u kiest voor de incompany training, bij u op kantoor of op een van onze trainingslocaties bij u in de buurt. Ons taaltrainernetwerk bereikt iedere plaats in Nederland, van Groningen tot Amsterdam en van Arnhem tot Den Bosch.

2. Taaltraining naar leerdoelen

Wilt u uw spreekvaardigheid vergroten of juist doeltreffend leren schrijven? Of misschien wilt u uw onderhandelingstactieken uitbreiden, effectief leren vergaderen of Engels als voertaal invoeren in uw bedrijf. Wat uw leerdoelen ook zijn, wij staan garant voor een taaltraining die daarop aansluit.

3. Taaltraining naar vakgebied

Zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, financiële sector, ontwikkelingswerk of ICT. Wij organiseren taaltrainingen gericht op de specifieke werkpraktijk van alle belangrijke sectoren in de Nederlandse economie. De aansluiting met uw vakgebied is dus optimaal. In welke sector u ook werkt.

4. Taaltraining naar startniveau

Onze vakkundige taaltrainers kunnen op elk gewenst niveau een taaltraining verzorgen. Van een basiscursus Chinees tot een zakelijke taaltraining financieel Engels of technisch Duits op hoog niveau. Wilt u uw startniveau bepalen? De taalniveautest geeft u een indicatie van uw taalniveau in een vreemde taal.

5. Individuele of groepstaaltraining

Wilt u een individuele taalcursus Engels, Duits of Frans volgen? Of neemt u liever samen met uw collega’s deel aan een taaltraining? The Square Mile organiseert taaltrainingen voor 1 tot 150 man. Voor de groepsindeling kijken wij naar leerdoelen, achtergronden en taalniveau van de deelnemers.

6. Planning op maat

Is uw opleidingsvraag urgent of bent u gebaat bij een flexibele planning van de taallessen? The Square Mile houdt waar mogelijk rekening met uw agenda. Van intensieve spoedcursussen tot flexibele taaltrainingen onder werktijd, direct na de werktijd of in de avonduren. De planning is in goed overleg.