Taaltraining Portugees

Doet u zaken in Portugal, Angola of Brazilië? Dan weet u dat een gezonde beheersing van de Portugese taal deuren opent. Zeker als uw gesprekspartner weinig of slecht Engels spreekt. U verplaatst u gemakkelijker in de zakenwereld van uw gesprekspartner, u begrijpt beter wat er om u heen gebeurt en u wint goodwill bij uw leveranciers, partners en klanten. Sta steviger in uw schoenen met een incompany of online taaltraining Portugees van The Square Mile.

Neem contact op

Welke taaltraining past bij u?

Welke taaltraining past bij u?

Selecteer uw taaltrainingSluit

Verhoog uw invloed met een taaltraining Portugees

Onze klanten werken in de offshore in Angola, bouwen kantoorpanden in Rio de Janeiro en overleggen op Europees niveau over veiligheid en criminaliteit. Werkt u ook in een Portugeestalig land? Vergroot uw werkgebied met een taaltraining Portugees van The Square Mile. U leert niet alleen de taal, maar ook beter omgaan met de cultuur van het land waarin u werkt. Zo kunt u beter reageren op uw omgeving.

Incompany óf online! Taaltraining Portugees voor u op maat

Een taaltraining Portugees van The Square Mile is puur maatwerk. Wij stemmen het programma af op uw leerdoelen, niveau en context − zowel zakelijk als privé. U volgt de taaltraining incompany of online, individueel of samen met collega’s. De duur, planning en inhoud passen wij aan naar uw context. U kiest een taaltrainer met roots in Portugal of Brazilië. Alleen een taaltraining op maat vergroot uw persoonlijke effectiviteit in het Portugees.

Basiscursus Portugees, niveau 1 (A1)

De basiscursus Portugees is dé taaltraining voor mensen die geen of weinig kennis hebben van de Portugese taal. U begint bij de basis en ontwikkelt vaardigheden voor alledaagse situaties. Het belangrijkste leerdoel: eenvoudige zinnen begrijpen en hierop reageren. Op het gebied van spreken en luisteren leert u zich bijvoorbeeld redden in een winkel en op het station. U vergroot uw schrijf- en leesvaardigheid door te oefenen met standaardformulieren en advertenties. De onderwerpen die u wilt behandelen, kiest u zelf. The Square Mile helpt u graag bij de nadere invulling van een effectieve basiscursus Portugees. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees, niveau 2 (A2)

Deze taaltraining zakelijk Portugees gaat een stapje verder dan de basiscursus Portugees. U kiest voor deze training als u beschikt over enige basiskennis van de Portugese taal. U doet zelfvertrouwen op voor eenvoudige zakelijke situaties. U vergroot uw woordenschat en u leert uw mening geven, e-mails opstellen en korte telefoongesprekken voeren. U bekwaamt zich in het spreken, luisteren, lezen én schrijven over bekende situaties in uw werkomgeving. Wilt u voldoen aan de verwachtingen van uw bedrijf, klant of partner? The Square Mile maakt de taaltraining zakelijk Portugees graag op maat voor u. Voor het beste resultaat brengt u uw eigen materiaal in, zoals brochures, productbeschrijvingen en prijslijsten. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees, niveau 3 (B1)

Beheerst u al voldoende Portugees om in dagelijks terugkerende, eenvoudige praktijksituaties te communiceren met zakenrelaties? Dan is deze taaltraining zakelijk Portugees geschikt voor u. U vergroot uw nauwkeurigheid in woord en geschrift in alledaagse zakelijke situaties. U leert instructies geven, uw bedrijf presenteren en de basisconventies van zakelijke rapporten toepassen. In lijn met uw leerdoelen brengt u uw eigen onderwerpen in. Zo oefent u gesprekken die dagelijks voorkomen op uw werkvloer. The Square Mile biedt u een taaltraining zakelijk Portugees waarvan u direct de vruchten plukt. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees, niveau 4 (B2)

Deze taaltraining past bij u als u al functioneel kunt spreken over dagelijkse onderwerpen in het Portugees. In de meeste zakelijke situaties kunt u zich redelijk redden, mits uw gesprekspartner meewerkt. Maar u wilt professioneler en overtuigender overkomen in een internationale businessomgeving. U leert uw toon aanpassen aan uw gesprekspartner, onderhandelen in commerciële situaties en diplomatiek omgaan met moeilijke telefoongesprekken. U breidt uw woordenschat uit en maakt minder grammaticale fouten. Ook leert u kort en bondig schrijven, verbetert u uw uitspraak en voelt u zich meer op uw gemak bij onverwachtse situaties. Deze taaltraining is maatwerk: u brengt uw eigen leerdoelen in en bepaalt samen met uw trainer waarop u de nadruk wilt leggen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees, niveau 5 (C1)

Deze taaltraining brengt uw zakelijk Portugees naar een professioneel taalniveau. U verfijnt uw zakelijke taalvaardigheden en u wordt u bewust van nuances en stijl. U leert effectief presenteren, competent onderhandelen en gestructureerd en overtuigend schrijven in het Portugees. U ontwikkelt complexer taalgebruik, verbetert uw woordkeuze per situatie en groeit uit tot een geoefend leider van vergaderingen. Iemand die zich spontaan kan opstellen in verwachte en onverwachte situaties. Voor een groot deel bepaalt uw eigen zakelijke inbreng de inhoud van de training. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees, niveau 6 (C2)

Deze taaltraining zakelijk Portugees is van de hoogste klasse. Deze training past bij u als u de Portugese taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U wilt uitblinken in woord en geschrift en geen enkele zakelijke situatie aan toeval overlaten. Snel moedertaaltempo mag voor u geen obstakel zijn. Dat geldt ook voor accenten, complexe betogen, specialistische teksten en idiomatische uitdrukkingen. Met deze taaltraining brengt u uw taalvaardigheden naar een zeer professioneel niveau. Geschikt voor mensen voor wie ‘goed’ niet goed genoeg is. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees voor ondersteunend personeel

Deze taaltraining zakelijk Portugees is er speciaal voor mensen die een ondersteunende, administratieve functie vervullen. Een secretaresse of personal assistant is eerste aanspreekpunt, visitekaartje en organizer ineen. In deze taaltraining leert u effectief optreden als poortwachter van uw bedrijf. U vergroot uw zakelijke en sociale vaardigheden op de vier taalgebieden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. The Square Mile past de taaltraining aan naar de specifieke behoeften van uw bedrijf. Voorbeelden van leerdoelen: de juiste toon hanteren in e-mails, op een beleefde manier informatie controleren aan de telefoon en afspraken, vergaderingen en conferenties plannen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees correspondentie en e-mail

Wilt u uw schrijfvaardigheid perfectioneren en betere rapporten, e-mails en brieven opstellen? En beheerst u de Portugese taal op B1-niveau of hoger? Dan is deze taaltraining zakelijk Portugees geschikt voor u. U leert nauwkeuriger formuleren, de juiste toon kiezen en gestructureerd schrijven. Op basis van echte of fictieve cases die aansluiten bij uw functie en bedrijf. Belangrijke onderwerpen in deze taaltraining zijn: conventies op het gebied van lay-out, vaste uitdrukkingen en spelling, veelgemaakte fouten, correctietechnieken, leestekens en werkwoordstijden. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zakelijk Portugees voor helpdeskmedewerkers

Deze taaltraining is opgezet voor helpdeskmedewerkers die hun mondelinge en schriftelijke communicatie willen verbeteren. Communiceert u regelmatig met klanten en toeleveranciers per telefoon of e-mail? En beheerst u de Portugese taal op B1-niveau of hoger? Kies dan deze taaltraining als u professioneler, klantgerichter en doeltreffender wilt werken. Naast de basisconventies voor telefoneren en schrijven maakt u zich diverse belstrategieën eigen. Zoals duidelijke uitleg geven, gericht adviseren, problemen oplossen en omgaan met moeilijke klanten van verschillende nationaliteiten. The Square Mile maakt de training graag op maat voor u. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.