Cursus technisch Engels

Taleninstituut The Square Mile stemt uw taaltraining af op uw vakgebied, niveau, doelstelling en wensen. De cursus technisch Engels is speciaal bedoeld voor mensen in de technische branche. De Engelse training wordt op maat gemaakt en specifiek afgestemd op de vraag van bedrijven. Of het nu gaat om het trainen van helpdeskmedewerkers of het technisch jargon van HR managers te verbeteren, The Square Mile zorgt voor een maatwerk cursus technisch Engels en optimaal resultaat.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

De kenmerken van deze zakelijke, technische taaltraining zijn:

  • een zeer flexibele en doelgerichte aanpak, trainingsvormen naar wens
  • gericht op professionals in een technische functie, met passende leermiddelen
  • veel aandacht voor technische woordenschat en jargon, door hoogopgeleide docenten met praktijkervaring
  • 100% maatwerk als het gaat om locatie, leerdoelen, vakgebied, startniveau, aantal deelnemers en planning.
  • Training mogelijk op ieder taalniveau, van A1 t/m C2.

Technisch Engels, cursus op maat

Het is mogelijk om de cursus technisch Engels of cursus zakelijk Engels individueel of met een groep collega’s te volgen. De wensen en eisen worden in kaart gebracht, almede de niveaus van de verschillende deelnemers. De training technisch Engels kan binnen uw bedrijf worden gegeven, online of op een van de trainingslocaties van ons taleninstituut Engels. Alle cursusvormen zijn even efficiënt en bieden optimaal resultaat. Of u nu een incompany taaltraining wenst of online; een taaltraining van 40 uur betekent echt 40 uur face-to-face contact met uw taaltrainer. Voor meer informatie over technisch Engels kunt u contact met ons opnemen.

In het klantentevredenheidsonderzoek van Cedeo kunt u lezen wat eerdere klanten van de kwaliteit van zakelijke taaltrainingen van The Square Mile vinden. Bekijk de referenties om te weten wie u als klanten zijn voorgegaan.