The Square Mile
Arnhem

Voor informatie over locatie Arnhem,
bel met ons hoofdkantoor.
Tel: 071-532 3356

Overige locaties

Zakelijke taaltraining in Arnhem

Een taaltraining in Arnhem nodig om uw zakelijke taalvaardigheden te verbeteren? Taleninstituut The Square Mile biedt u een unieke leerervaring. Omdat onze lessen een mooie mix van leermiddelen bieden. En omdat onze taaltrainers hun vak brengen met passie en humor. Dus zoekt u een taalcursus technisch Duits, financieel Frans of zakelijk Nederlands? Volledig op maat en bij u op locatie in Arnhem? Voor een succesvolle taaltraining in Arnhem komen wij graag naar u toe.

Locatie Arnhem: creativiteit ten top

Bij verschillende organisaties hebben wij al een zakelijke taaltraining in Arnhem verzorgd. Steeds weer valt ons op dat zakelijk Arnhem bruist. Het barst er van de innovatieve bedrijvigheid en creativiteit. Een inspirerende stad waar onze taaltrainers graag komen voor een incompany taaltraining die past bij uw bedrijf. Incompany taaltrainingen zijn bewezen succesvol. U plant ze flexibel in en bovendien leren wij uw organisatie goed kennen.

Meer weten? Lees wat onze klanten zeggen over ons taalinstituut of bel 071-532 3356. Leert u liever niet op uw werkplek? Dan kunt u terecht in een van onze trainingslocaties in Arnhem.