Zakelijke sectoren

De financiële sector, de publieke sector, gezondheidszorg, engineering, offshore of ICT. The Square Mile organiseert zakelijke taaltrainingen gericht op de specifieke werkpraktijk van alle belangrijke sectoren in de Nederlandse economie. Voor bedrijven, non-profits en (semi)overheid. Zo ervaart u optimale aansluiting met uw vakgebied. In welke sector u ook werkt.

Neem contact op

Onze ervaring in uw sector

Bekijk alle sectoren

Onze ervaring in uw sector

Selecteer uw sectorSluit

Aantoonbare ervaring in alle sectoren

Ons klantenbestand van de afgelopen twee jaar telt 150 klanten in de diverse sectoren van Nederland. Met deze klanten werken wij gemiddeld vier jaar actief samen. Wij hebben dus de kans gekregen om de sectoren van dichtbij te leren kennen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk per individu, bedrijf én sector

Overweegt u een taaltraining zakelijk Engels, technisch Frans of financieel Duits? Dan maken wij graag kennis met u en uw bedrijf. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn: hoogwaardige zakelijke taaltrainingen organiseren die voor 100 procent zijn toegesneden op u, uw bedrijf én uw sector!

Bekijk wat andere bedrijven zeggen over hun samenwerking met The Square Mile.

Subsidies beschikbaar voor diverse sectoren

Zoekt u een taaltraining voor uzelf of uw medewerkers? Met de subsidie taalcursus van het Groenten- en Fruit Groothandelsfonds bespaart u aanzienlijk op opleidingskosten.

Werkgevers in de metaalsector die aangesloten zijn bij OOM komen wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor de opleidingskosten van uw werknemers.

Ook het subsidieprogramma “Tel mee met taal” geeft u als werkgever een ruime vergoeding voor scholingstrajecten voor uw werknemers.

Werkzaam in de sector Agrarisch en Groen? Vraag dan subsidie aan via Colland Arbeidsmarkt voor een zakelijke taalcursus voor uw medewerkers, een basiscursus of een taalcursus Nederlands voor anderstaligen.