Taleninstituut Amsterdam

Ons taleninstituut Amsterdam heeft een breed aanbod en incompany taaltrainingen in en rond zakelijk Amsterdam. Van een spoedcursus tot een langer lopende taaltraining voor bedrijven, overheid en non-profits. Ook het online volgen van een training voor u en uw collega’s behoort tot de mogelijkheden. Dus, bent u op zoek naar een professioneel taalinstituut in Amsterdam? The Square Mile!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Taaltrainingen online of incompany en op maat

The Square Mile levert maatwerk met een hoofdletter M. Een taaltraining is alleen effectief als die is toegespitst op wat voor u en uw organisatie belangrijk is. Wij houden rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar uiteraard ook met uw agenda. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. U kunt de taalcursus individueel volgen of samen met een kleine groep collega’s.

Op dit moment vindt het merendeel van onze trainingen online plaatst. Een incompany training, bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u uw taaltraining volgen op een externe locatie? Dan huurt ons taleninstituut Amsterdam een lesruimte voor u op een geschikte locatie bij u in de buurt.

Taal leren in hoofdstad en handelsstad

Zakelijk Amsterdam staat bekend als handelscentrum van wereldformaat. Het begon met de handel in haring en bier, maar vanaf de Gouden Eeuw zijn ook de industrie, de zakelijke diensten en de culturele instellingen niet meer weg te denken. Met zijn 850.000 inwoners uit 180 verschillende landen is Amsterdam ook een zeer internationale stad. Wie hier werkt, kan er niet omheen om naast het Nederlands één of twee talen goed te beheersen. Bij ons taleninstituut Amsterdam professionaliseert u uw Engels, Frans of bijvoorbeeld Spaans voor de zakelijke markt waarin u werkt.

Taleninstituut Amsterdam duidelijk anders

Taleninstituut Amsterdam bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige leeromgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met The Square Mile en ervaar dat een taal leren écht leuk is. Neem contact op voor meer informatie over ons taalinstituut in Amsterdam.