Taleninstituut Tilburg

The Square Mile levert als taleninstituut Tilburg al twintig jaar incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheid en non-profits. Diverse talen, vele sectoren. Van een individuele spoedcursus tot een zakelijke taaltraining voor een groepje collega’s. Ons taalinstituut verzorgt maatwerk trainingen online of bij u op locatie in Tilburg.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Leren in een gezellige industriestad

Als een van de belangrijkste én gezelligste industriecentra van Nederland, is Tilburg een fijne vestigingsstad voor ondernemers. De stad is tot bloei gekomen dankzij de textielnijverheid, maar tegenwoordig is de economie veel diverser en internationaler. Vooral de chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie en medische technologie spelen een grote rol. Om buitenlandse klanten en collega’s overtuigend te woord te kunnen staan, is het noodzakelijk om een extra taal te beheersen. Bij ons Tilburgse taalinstituut kunt u terecht voor taaltrainingen in allerlei talen, van Engels tot Chinees.

Maatwerk bij taleninstituut Tilburg

Taleninstituut Tilburg combineert zakelijke taaltrainingen met een plezierige leerervaring. Onze pedagogische organisatie kijkt voorbij de resultaten: een taal leren gaat het beste in een ontspannen leerklimaat met veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een plezierige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen, die past bij de Tilburgse mentaliteit? Leert u graag van een professionele taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, humor en inlevingsvermogen? Dan bent u bij ons taalinstituut in Tilburg aan het juiste adres.

Online of incompany taaltrainingen

Een taaltraining heeft pas effect als die op maat is gemaakt voor u, uw organisatie en de sector waarin u werkt. Bij taleninstituut Tilburg leveren we dan ook maatwerk. We houden rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar natuurlijk ook met uw planning. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Voor het beste leereffect verzorgen wij vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Zo leren wij uw bedrijf meteen van binnenuit kennen. Vanzelfsprekend kunt u iedere training ook online volgen. Liever een training volgen op een externe locatie Dan huurt ons taalinstituut een lesruimte die goed bereikbaar is. Meer weten over de incompany maatwerktrainingen van ons taleninstituut in Tilburg? Neem dan contact met ons op.