Taleninstituut in Rotterdam

Ons taalinstituut in Rotterdam is al twintig jaar specialist in incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheden en non-profits in Rotterdam. Van een spoedcursus tot een doorlopende taaltraining Engels, Frans, Spaans of Nederlands. Welke taal wilt u leren en in welke sector werkt u? The Square Mile is uw taleninstituut in Rotterdam!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Online of incompany taaltrainingen

De maatwerktaaltrainingen van ons Rotterdamse taalinstituut zijn zeer succesvol. In veel gevallen vindt de training  incompany, bij u op locatie, plaats. Daar kunt u immers exact aangeven waar uw leergebieden liggen. Ook heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de lessen en kunt u het geleerde direct toepassen. Wij bieden ook maatwerk taaltrainingen die u online kunt volgen, individueel of met collega’s. Wilt u uw taaltraining volgen op een externe locatie? Dan huurt ons taleninstituut Rotterdam een lesruimte voor u op een geschikte locatie. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Taleninstituut in Rotterdam duidelijk anders

Ons taleninstituut in Rotterdam onderscheidt zich door een uitgebalanceerde aanpak tussen resultaat en plezier. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een professionele taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en wat Rotterdamse humor? Bekijk dan ons gevarieerde aanbod van trainingen in alle talen, van technisch Engels tot zakelijk Chinees.

Wij spreken de taal van Rotterdammers

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Glimmende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, een prijswinnende markthal: iconisch Rotterdam is een inspirerende stad voor nationale en internationale bedrijven. Het werkklimaat is er bovengemiddeld, de aanpak praktisch en de communicatie lekker direct. De zakelijke taaltrainingen van ons taleninstituut in Rotterdam zijn hierop afgestemd. U bent verzekerd van maatwerk met de hoofdletter M. Want een taal leren werkt alleen als de taalcursus past bij uw organisatie, de sector waarin in uw werkt en uzelf.