Taleninstituut Amersfoort

Ons taalinstituut in Amersfoort levert online of incompany taaltrainingen voor het bedrijfsleven in Amersfoort. Van een spoedcursus Nederlands samen met uw collega’s tot een individuele taaltraining Engels, Duits of Chinees. Keuze uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in Amersfoort? The Square Mile is uw taleninstituut Amersfoort!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Groeikern met economische bloei

Met drie stations, twee snelwegen en een centrale ligging is Amersfoort een van de best bereikbare steden van Nederland. Geen wonder dat veel ondernemers zich hier vestigen. Grote bedrijven en instellingen in zeer uiteenlopende sectoren hebben hier hun hoofdkantoor. Effectief kunnen communiceren met klanten, collega’s en toeleveranciers is belangrijk voor zakelijk succes en een stevige concurrentiepositie. Taleninstituut Amersfoort biedt u online of  incompany taaltrainingen die zijn toegespitst op uw sector, uw organisatie en uw persoonlijke leerdoel. Maatwerk met de hoofdletter M.

Unieke leerervaring bij taleninstituut Amersfoort

The Square Mile bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te verbeteren? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak niet alleen brengt met afwisseling, maar ook met compassie en humor? Maak dan kennis met taleninstituut Amersfoort en schrijf u in voor een zakelijke taaltraining Engels, Frans of bijvoorbeeld Russisch. Bent u benieuwd wat uw startniveau is? Maak dan een aantal minuten vrij voor onze taalniveautest.

Onze taaltrainers komen graag naar u

Maatwerktaaltrainingen zijn het effectiefst, zowel online als op uw eigen werklocatie. Daar kunt u precies aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de taalcursus. Onze taaltrainers leren uw bedrijf bovendien graag van binnenuit kennen. Daarom leveren wij vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Wilt u liever trainen in een van onze professionele trainingslocaties? Dan huren wij een geschikte locatie bij u in de buurt. Neem contact op met ons taalinstituut in Amersfoort.