Taleninstituut Eindhoven

Ons taleninstituut Eindhoven biedt u zakelijke taaltrainingen online of op uw werklocatie in en rond Eindhoven. Van een spoedcursus Duits tot een doorlopende taaltraining Engels voor bedrijven, overheid en non-profits. Keuze uit vele talen voor vele sectoren. The Square Mile is uw taleninstituut in Eindhoven!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Werken en leren in techstad Eindhoven

Nadat Philips zich eind negentiende eeuw in Eindhoven vestigde, zijn zowel de stad als de randgemeenten volop in ontwikkeling. Het klimaat is zeer gunstig voor ondernemers, investeerders en studenten, vooral in de technologische branche. Ook blijft het inwonersaantal groeien en is Eindhoven uitgeroepen tot ‘de slimste regio ter wereld’. Om deze ambitie waar te blijven maken, is het belangrijk om succesvol te communiceren met klanten, collega’s en leveranciers. Bij ons taleninstituut Eindhoven professionaliseert u uw zakelijk Engels, Duits of bijvoorbeeld Chinees.

Maatwerk, online of incompany

Taleninstituut Eindhoven levert puur maatwerk. Wij geloven dat een taaltraining pas effect heeft als die is toegespitst op wat voor u en uw organisatie belangrijk is. We houden rekening met uw startniveau en passen de trainingsvorm aan op uw leerdoelen, leerstijl en praktische wensen. Elke taalcursus kunt u individueel volgen of samen met een kleine groep collega’s. Onze taaltrainers werken graag online of bij u op locatie, zodat zij uw organisatie goed leren kennen. Dus voor een online of incompany taaltraining op maat in Eindhoven bent u bij The Square Mile aan het goede adres. Wilt u uw taaltraining volgen op een externe locatie? Dan huurt ons taleninstituut Eindhoven een lesruimte voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Taleninstituut Eindhoven eigen aanpak

The Square Mile bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een plezierige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met taleninstituut Eindhoven en ervaar dat een taal leren écht leuk is. Neem gerust contact op voor meer informatie over ons taalinstituut in Eindhoven.