Taleninstituut in Den Haag

Ons taleninstituut in Den Haag is al twintig jaar specialist in incompany taaltrainingen in en rond zakelijk Den Haag. Van een online spoedcursus tot een doorlopende taaltraining voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitinstellingen. Dus in welke sector werkt u en welke taal wilt u leren? The Square Mile is uw taleninstituut in Den Haag!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

 Taal leren in internationale stad

In Den Haag werken duizenden mensen iedere dag weer aan een betere wereld. De stad is standplaats van bijna alle ambassades en ministeries en vele nationale en internationale rechtscolleges. Tegelijkertijd bruist de stad ook van de economische bedrijvigheid en culturele voorzieningen. Een taal in al haar souplesse beheersen is een must om professioneel te functioneren in een internationale stad als Den Haag. Bij ons taleninstituut kunt u terecht voor online of incompany taaltrainingen die zijn toegespitst op uw sector, uw organisatie en uw persoonlijke leerdoelen. Puur maatwerk dus.

Leren is leuk bij The Square Mile

The Square Mile werkt met een uitgebalanceerde aanpak tussen resultaat en plezier. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een professionele taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met ons taleninstituut in Den Haag. Zowel voor individuele taalcursussen of een taaltraining met een klein groepje collega’s kunt u bij ons terecht.

Taleninstituut in Den Haag werkt incompany

Waar zijn maatwerktaaltrainingen het meest succesvol? Juist, op uw eigen werkplek! Daar kunt u exact aangeven waar uw leergebieden liggen en heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de lessen. Bovendien kunt u direct oefenen wat u heeft geleerd. In Den Haag werkt ons taleninstituut daarom voornamelijk met online of incompany taaltrainingen in uw organisatie. Liever een taaltraining volgen op een externe locatie? Ons taleninstituut huurt graag een lesruimte voor u op een geschikte training locatie in Den Haag. Neem contact op voor alle mogelijkheden.