Taleninstituut in Utrecht

Ons taalinstituut in Utrecht heeft een gevarieerd aanbod. Volg een online of  incompany taaltraining, volledig op maat. Keuze uit vele talen voor diverse branches of sectoren. Van een individuele spoedcursus zakelijk Engels tot een taaltraining financieel Duits voor een kleine groep collega’s. The Square Mile is uw taleninstituut in Utrecht!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Incompany taaltrainingen in uw organisatie

Maatwerk taaltrainingen zijn het meest succesvol op uw eigen werkplek. Daar kunt u immers exact aangeven waar uw leergebieden liggen. Bovendien boekt u tijdwinst, plant u de taaltrainingen flexibel in en leren wij uw bedrijf van binnenuit kennen. Ons taleninstituut in Utrecht geeft daarom het liefst incompany taaltrainingen in uw organisatie. Maar uiteraard bieden wij iedere training ook online aan. Kiest u liever voor een externe training locatie in Utrecht? Dan huren wij een geschikte lesruimte die goed bereikbaar is. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Onderscheidend taleninstituut Utrecht

Ons taleninstituut in Utrecht onderscheidt zich al twintig jaar door een zorgvuldig afgewogen aanpak tussen resultaat en plezier. Wij combineren klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te verbeteren? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met ons Utrechtse taleninstituut. Wij stemmen onze taaltrainingen af op uw organisatie, startniveau, leerdoelen en leerstijl. Puur maatwerk dus. Bent u benieuwd naar uw startniveau? Doe onze taalniveautest!

Beurzenstad met bloeiende economie

De historische stad Utrecht is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Daardoor is het niet alleen een toonaangevende beurzen- en conferentiestad, maar ook het hardst groeiende economische centrum van zowel de Randstad als Nederland. Vooral de dienstensector is volop in ontwikkeling, maar ook de vervoersbranche en de kunst- en cultuursector. Utrecht groeit en bloeit. Voor uw persoonlijke en zakelijke groei is het belangrijk om meer dan één taal in al haar souplesse te beheersen. Bij ons taleninstituut in Utrecht kunt u terecht voor incompany taaltrainingen, waarmee u uw Engels, Frans of een andere taal professionaliseert voor de zakelijke markt waarin u werkt.