Taleninstituut Nijmegen

Ons taleninstituut Nijmegen heeft een gevarieerd aanbod taaltrainingen, zowel online als incompany. 100% Maatwerk voor bedrijven, overheid en non-profits. Van een individuele spoedcursus Frans tot een taaltraining Engels voor een kleine groep collega’s. Werkt u in Nijmegen of een naburige gemeente? The Square Mile is uw taalinstituut in Nijmegen!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Leren in het Rijk van Nijmegen

Ten oosten van het Land van Maas en Waal ligt het Rijk van Nijmegen. Deze streek in Zuidoost-Gelderland omvat de gemeenten Beuningen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen en natuurlijk Nijmegen. Voor al deze gemeenten verzorgt taleninstituut Nijmegen van The Square Mile professionele taaltrainingen voor de zakelijke markt. Dus wilt u succesvol leren vergaderen, uw klanten correct te woord staan aan de telefoon of perfecte e-mails en offertes opstellen? Bij ons Nijmeegse taalinstituut kunt u terecht voor taaltrainingen in allerlei talen, van Nederlands tot Chinees.

Taaltrainingen perfect op maat

Voor het perfectioneren van uw taalvaardigheden levert taleninstituut Nijmegen maatwerk met de hoofletter M. Een taaltraining heeft pas effect als die is toegesneden op wat voor u en uw organisatie belangrijk is. Bij ons taleninstituut in Nijmegen houden we rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar natuurlijk ook met uw beschikbaarheid. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Ook tijdens de les kunt u maatwerk verwachten. Bent u benieuwd wat uw startniveau is? Doe onze taalniveautest!

Leren is leuk bij taleninstituut Nijmegen

Taleninstituut Nijmegen bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een plezierige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak brengt met afwisseling, inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met ons taleninstituut in Nijmegen. Voor het beste leereffect leveren wij vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Ook het online volgen van een training werkt effectief. Liever een cursus op een externe locatie? Dan huren wij een lesruimte voor u naar wens. Meer weten? Neem dan gerust contact op.