Volg een maatwerktraining Zakelijk Engels voor Bankiers

Bent u een financieel specialist of werkt u in het bankwezen? Dan is taalvaardigheid zoveel meer voor u dan cijfermatige communicatie. Goed (zakelijk of financieel) Engels spreken en schrijven zijn essentiële vaardigheden bij het communiceren met uw niet-Nederlandstalige klanten en relaties.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Investeer in uzelf of uw medewerkers

Onze taaltraining Engels voor Bankiers is op maat gemaakt voor u en uw bedrijf. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring met financiële opdrachtgevers uit de bank- en accountancy-sectoren richten wij uw training in op uw specifieke situatie en omstandigheden met als doel het professioneel en deskundig kunnen communiceren met uw relaties in het Engels.

Online

Uw training vindt momenteel online plaats in wekelijkse blokken van 2 of 2,5 uur en kan in 2021 of 2022 starten. Wij zijn platformonafhankelijk: wij gebruiken wat bij uw bedrijf toegestaan of gebruikelijk is.

Individueel of samen met collega’s

U betaalt € 1489 incl. intake voor 15 uur individueel les. Ook krijgt u 6 maanden toegang tot de online leeromgeving. Kent u meer collega’s die hun Engels graag zouden willen verbeteren? U kunt uw uren combineren met collega’s om zo het aantal trainingsuren te verhogen.

Neem contact op met uw (HR-)manager en informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op!