Komt u ons team versterken?
Leestijd Minder dan 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Komt u ons team versterken?

The Square Mile verzorgt sinds 2002 zakelijke taaltrainingen in Nederland. Wij zijn een van de marktleiders op het gebied van maatwerktraining en dankzij duurzame groei willen wij ons ZZP-trainersnetwerk aanvullen. Wij zijn op zoek naar:

  •  Zakelijk Nederlands: ervaren incompany trainers in de omgeving van Amsterdam, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, bij voorkeur met een combinatie van NT1 en NT2 ervaring.
  • Financieel Engels: incompany taaltrainers met ervaring in de financiële sector (lesgeven of werkervaring).
  • Zakelijk Engels: ervaren incompany trainers in de omgeving van Amsterdam, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.
  • Frans: ervaren incompany trainers in de Randstad.
  • Duits: ervaren incompany trainers in de Randstad, liefst in de omgeving van Den Haag en Rotterdam.

Wij bieden een open en professionele werksfeer. Wij zijn relatiegericht, investeren in professionele ontwikkelingsmogelijkheden (workshops/netwerkbijeenkomsten) en hanteren tarieven die de kwaliteit van onze trainers recht doen. Trainers die graag zelfstandig werken en creatief en ervaren zijn in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen, zijn bij ons aan het goede adres.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Richard Brame (Directeur) op 071.532.3356 of e-mail via rbrame@thesquaremile.nl