Bitterballen – lekker!
Leestijd Minder dan 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Bitterballen – lekker!!!

Om te vieren dat een aantal KPN-groepen hun training Nederlands (als tweede taal) hadden afgerond, organiseerde The Square Mile onlangs op een donderdagnamiddag een borrel om de hoek bij KPN. Het eerste drankje was op kosten van The Square Mile, mits je dit in het Nederlands kon bestellen en daarnaast alleen Nederlands sprak met je collega’s en de aanwezige trainers van The Square Mile. Dit is iedereen uitstekend gelukt! Deelnemers uit alle windstreken (van Italië, Roemenië, Turkije, Marokko, Oekraïne tot India en Peru) deden ontzettend hun best om in het Nederlands over de meest uiteenlopende zaken te praten: werk, vakantie, familie en zelfs politiek kwamen aan bod. Nederlands spreken werd ook voelbaar makkelijker na een paar drankjes. Toch ruilen wij onze leslokalen niet in voor de kroeg!

Alle deelnemers hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en enthousiaste deelname!

Blogberichten