Zakendoen in Duitsland – een kijkje onder de motorkap
Leestijd Minder dan 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Zakendoen in Duitsland – een kijkje onder de motorkap

Als lid van de De Duits-Nederlandse Handelskamer hebben wij gisteravond genoten van de FEIER-ABEND in het Louwman Museum in Wassenaar, een netwerkavond met DNHK-leden, jubilarissen, hoogwaardige politieke vertegenwoordigers en de finalisten van de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie. De Nederlandse finalisten gaven tijdens het ceremonie weer duidelijk aan wat we al langer wisten: om zaken te doen in Duitsland is het essentieel om goed Duits te spreken, je materialen vakkundig te (laten) vertalen en je te verdiepen in de zakelijke cultuur van de deelstaat waarin je opereert. Op deze manier is de uiteindelijke winnaar van deze prijs, Picnic, hard bezig in Duitsland om de markt voor home delivery vanuit de supermarkt te veroveren.

Doet u zaken met Duitsland of bent u dit van plan? Dan kan The Square Mile u helpen om uw kennis en vaardigheden van de Duitse taal te verbeteren om een goede kans te maken op de Duitse markt. Wilt u nieuwe contacten opdoen, kennis en ervaringen delen met Duitslandkenners of gewoon uw zakelijk Duits oefenen in een formele of informele setting? Dan bevelen wij de DHNK van harte aan.

Richard Brame

Blogberichten