Derek Willis

Derek Willis

Taaltrainer Derek Willis geeft sinds 2005 taaltrainingen zakelijk Engels voor professionals in Nederland. Hij komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, waar hij een goed deel van zijn leven heeft gewerkt in commerciële functies. Werkervaring deed hij op bij Mars Confectionery en als franchisenemer van Allied Dunbar Financial Services, later onderdeel van Zurich Assurance.

Op latere leeftijd vond Derek het tijd voor een carrièreswitch. Aan de University of Cambridge behaalde hij het diploma ‘English Language Teaching to Adults’. Ook slaagde hij cum laude voor zijn trainersopleiding Business English aan de London Chamber of Commerce and Industry. De internationale trainerswereld lag aan zijn voeten. Hij koos voor Nederland, alwaar hij al gauw zijn sporen verdiende als taaltrainer. Derek verzorgt taaltrainingen zakelijk Engels voor een breed scala aan opdrachtgevers, van ministeries en universiteiten tot ICT- en mediabedrijven.

Wat Derek typeert als taaltrainer is zijn rotsvaste vertrouwen in de prestaties van een individu. Hij gelooft dat ieder individu het in zich heeft om boven zichzelf uit te stijgen in het Engels. Naarmate de kennis van de Engelse taal groeit, groeit ook het vertrouwen in de eigen taalvaardigheid. Dat is een mooi fenomeen, dat Derek in alle taaltrainingen zakelijk Engels ervaart. Denkt u aan een taaltraining voor uzelf of uw medewerkers? De uitvoering kunt u gerust aan Derek toevertrouwen!