Logo VDL-GroepWelkom op de aanmeldpagina voor taaltraining bij VDL Groep. Op deze pagina kunt u als leidinggevende uw medewerkers aanmelden voor een taaltraining Nederlands, Engels, Frans of Duits bij VDL. Hieronder vindt u alle benodigde informatie over de trainingen, de aanmeldingsprocedure en de voorwaarden van deelname en annulering. In principe organiseren wij de trainingen bij VDL op locatie.

Trainingen.  Medewerkers van VDL Groep kunnen aan een training deelnemen in groepen van 4 tot 8 deelnemers. De trainingen vinden incompany plaats bij VDL, op diverse locaties. Deelnemers moeten bereid zijn om ca. 30 minuten te reizen naar een andere VDL locatie in de buurt. Bij voldoende deelnemers van hetzelfde taalvaardigheidsniveau kunnen wij de training op uw eigen locatie organiseren. De trainingen duren 30 uur en zijn verdeeld in 12 lessen van 2,5 uur op een vast dagdeel en vaste tijd. In principe vinden de lessen overdag plaats met twee startmomenten in maart en september.

De training wordt afgestemd op het taalvaardigheidsniveau van de deelnemers en indien mogelijk ook op hun vakgebied. VDL gaat ervan uit  dat deelnemers bereid zijn om alle lessen bij te wonen en daarnaast ca. 1,5 uur per week willen besteden aan zelfstudie en voorbereiding van de lessen. De kosten per deelnemer bedragen  € 840,00 exclusief btw (21%).

Aanmeldingsprocedure. Geef hieronder uw medewerkers aan voor de groepsstaaltraining. Uw aanmelding beschouwen wij als een bevestiging van deelname. Zodra wij uw aanmelding ontvangen hebben nemen wij contact op met de betreffende personen om meer informatie te verzamelen en maken wij een afspraak voor een telefonisch intakegesprek waarin wij hun taalvaardigheidsniveau bepalen. Daarna delen wij hen in op basis van niveau, beschikbaarheid zoals door de deelnemer aangegeven, locatie en –bij voldoende deelnemers- vakgebied. De lesdata worden minstens 4 weken en 3 werkdagen voor aanvang van de training gecommuniceerd aan de deelnemer.

Annuleringsbeleid. Indien een deelnemer na het  intakegesprek niet deelneemt aan een training van TSM, brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • €75,00 bij annulering binnen 3 werkdagen na ontvangst van de lesdata, tenzij de deelnemer bij de inschrijving al heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn op de dagen en/of tijdstippen waarop hij/zij is ingedeeld.;
  • €840,00 bij annulering na 3 werkdagen na ontvangst van de lesdata, tenzij een andere collega met een vergelijkbaar aanvangsniveau en leerdoel voor de start van de training de plaats kan overnemen.