Taleninstituut Den Bosch

Ons taleninstituut in Den Bosch levert al twintig jaar incompany taaltrainingen voor het bedrijfsleven in Den Bosch. Van een cursus financieel Engels of technisch Duits tot een zakelijke taaltraining Nederlands. U heeft de keuze uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in Den Bosch? The Square Mile is uw taleninstituut Den Bosch!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Taaltraining hoog op economische agenda

’s Hertogenbosch, of Den Bosch, bouwt als provinciehoofdstad van Noord-Brabant een stevige positie op als datadriven stad. Ondernemers, overheid en onderwijs werken nauw samen om invulling te geven aan deze economische agenda. De  ambitie van de stad zien wij terug bij taleninstituut Den Bosch: steeds meer bedrijven komen naar ons voor een zakelijke taaltraining op maat. Ze willen hun buitenlandse klanten correct woord staan en met zelfvertrouwen internationale zakendeals sluiten. Heeft u ook wens om uw taalniveau sterk te verbeteren? Van het Engels, Duits of een andere taal waarin u zakendoet? The Square Mile biedt u hoogstaande maatwerktaaltrainingen, gericht op uw sector, uw organisatie en uw leerdoelen.

Speciale aanpak van taleninstituut Den Bosch

Taleninstituut Den Bosch combineert zakelijke taaltrainingen met een plezierige leerervaring. Een taal leren gaat het beste in een ontspannen leerklimaat met veel persoonlijke aandacht. Daar hebben wij onze taaltrainers zorgvuldig op geselecteerd. Zij brengen hun vak niet alleen met afwisseling, maar ook met inlevingsvermogen en humor. Maatwerk is de sleutel tot succes, vinden wij. Daarom passen we de trainingsvorm zó aan dat die voor u het best is. Daarbij houden we rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl.

Incompany taaltrainingen bewezen succesvol

Maatwerktaaltrainingen boeken het meeste effect op uw eigen werklocatie. Daar kunt u precies aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de lessen. Bovendien leren wij uw bedrijf graag van binnenuit kennen. Taleninstituut Den Bosch levert daarom vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Wilt u liever trainen in een van onze professionele trainingslocaties? Dan kan ook! Neem contact op met ons taalinstituut in Den Bosch.