Taleninstituut Breda

Ons taleninstituut Breda levert al twintig jaar incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheid en non-profits in en rond Breda. Keuze uit vele talen voor vele sectoren. Van een taalcursus financieel Engels of technisch Duits tot een zakelijke taaltraining Nederlands. Werkt u in Breda? The Square Mile is uw taleninstituut in Breda!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Vitale, gemoedelijke en creatieve werkstad

Logistiek, maintenance, gezondheidszorg, hospitality, toerisme, onderwijs, agro en food: Breda heeft een vitale regionale en lokale economie. De topsector van de gemoedelijke Noord-Brabantse stad is de creatieve industrie. Gaming, visual design, grafisch ontwerp en nieuwe media: creatievelingen in overvloed. In welke sector werkt u en waar staat uw organisatie voor? Wij leren uw organisatie graag kennen voor een effectieve zakelijke taaltraining. Wilt u zakelijk leren communiceren op een manier die past bij uzelf, uw organisatie en uw werkgebied? Bij taleninstituut Breda kunt u terecht voor taaltrainingen die volledig op maat zijn gemaakt.

Taaltrainingen incompany en op maat

Taleninstituut Breda levert maatwerk op zes gebieden. Zo houden wij rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar natuurlijk ook met uw agenda. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Maatwerktaaltrainingen zijn het meest succesvol op uw eigen werklocatie. Daar kunt u precies aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de lessen. Bovendien kunt u het geleerde meteen toepassen in uw werk. Ons taalinstituut in Breda levert daarom vooral incompany taaltrainingen.

Leren is leuk bij taleninstituut Breda

Zakelijke taaltrainingen zijn verre van saai bij taleninstituut Breda. Een taal leren gaat het beste in een ontspannen leerklimaat met veel persoonlijke aandacht. Onze professionele taaltrainers doen hun best u te verrassen met inspirerende oefeningen en leermethoden. Zij brengen hun vak met afwisseling, humor en inlevingsvermogen. Dus zoekt u een plezierige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te verbeteren? Maak dan kennis met ons taleninstituut in Breda. Lees wat onze klanten van onze aanpak vinden, doe onze taalniveautest of neem direct contact met ons op!