Taaltrainingen voor LUMC

Wilt u met uw patiënten duidelijk en begrijpelijk kunnen spreken of doelmatiger met internationale collega’s overleggen? Verbeter dan uw taalvaardigheid in het Engels, Nederlands, Duits, Frans of Spaans met een maatwerk taaltraining van The Square Mile. Taalinstituut The Square Mile is “preferred supplier” talen bij het LUMC. U kunt bij ons terecht voor een passende taaltraining, bij u op locatie in Leiden. Hieronder leest u alle belangrijke informatie.

Maatwerktraining voor LUMC-medewerkers

Als arts, verpleegkundige, bureaumedewerker, facilitair medewerker  of onderzoeker bij het LUMC volgt u een doelgerichte taaltraining met aandacht voor uw persoonlijke behoeften. U heeft de keuze uit een individuele training of een groepstraining met maximaal vijf andere collega’s. Een groepstraining is alleen mogelijk wanneer leerdoelen en startniveau overeenkomen. U volgt de training op locatie LUMC of indien gewenst op een externe locatie in Leiden.

Professionele taaltrainers in de medische sector

Dankzij onze ervaring in de medische sector, beschikken wij over een professioneel relevant trainersnetwerk. Onze taaltrainers zijn hoogopgeleide (near)native speakers die bekend zijn met uw jargon en terminologie en zich goed kunnen inlezen in nieuwe vakgebieden. De training en de trainingsmaterialen kunnen zij dus goed afstemmen op uw leerbehoeften. Denk aan Nederlands voor verpleegkundigen of Engels voor medisch specialisten.

Wat verwachten wij van u?

Binnen de taaltrainingen van The Square Mile staan uw leerbehoeften, leerwensen en leervragen centraal. De trainer stimuleert u om praktijkvoorbeelden in te brengen en vraagt u om gerichte feedback. Volgt u een training van 30 uur? Dan besteedt u naast deze trainingsuren ook nog eens 15 tot 20 uur aan zelfstudie.

Hoeveel kost een taaltraining?

Voor de taaltrainingen voor LUMC medewerkers hanteren wij vaste tarieven. Een gemiddelde taaltraining duurt 30 uur.

Volgende stappen?

Ben u zich aan het oriënteren op een taaltraining? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u om een vrijblijvend intakegesprek te organiseren om uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast te stellen. Op basis daarvan stellen wij samen met u een offerte en trainingsschema op maat op.

Vragen?
Voor meer informatie neemt u contact op met Irene Gilhuis via 071 – 532 3356 of irene@thesquaremile.nl .

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.