Social Media – een hype of een nieuw tijdperk in taaltraining?
Leestijd Minder dan 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Social Media – een hype of een nieuw tijdperk in taaltraining?

Facebook, LinkedIn, Twitter, Blogs? Toen The Square Mile in 2002 met zakelijke taaltrainingen begon, wist niemand wat dat waren. De Engelse taal (en andere talen hebben het overgenomen) is met tal van woorden gegroeid – “to blog”, “to tweet”, “to link with” en natuurlijk “to unfriend”, misschien het ergste wat je kan overkomen online!

Wat moeten wij hier als taaltrainers mee? Na een jaar van experimenteren hebben we besloten mee te doen. Kritisch maar vooruitstrevend zoeken wij, soms samen met onze klanten, toepassingen die niet alleen technisch vernuftig zijn, maar ook didactisch verantwoord en vooral leuk om te gebruiken. We zoeken een dialoog met onze cursisten, willen de drempels verlagen om internet te gebruiken als leermiddel en leveren minilessen via onze blogs voor deelnemers en belanghebbenden. We horen graag uw mening als gebruiker en hopen dat onze stappen op de “digital highway” u ook op weg helpen met uw leerproces.

Blogberichten