Een online taalcursus die op uw persoonlijke behoeften is afgestemd

De puntjes op de i zetten door middel van een online taalcursus Engels. Een groepstraining Spaans of Portugees met het oog op nieuwe buitenlandse klanten. Uw personeel de mogelijkheid geven de basis te leggen voor een actuele, technische woordenschat Chinees. Voor deze en veel meer online taaltrainingen kunt u het hele jaar door terecht bij The Square Mile.

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Het gemak van een online taalcursus

Thuis werken, op afstand vergaderen en flexibele werktijden: de wereld verandert en The Square Mile verandert mee! Een in company training behoort natuurlijk nog steeds tot de mogelijkheden, maar tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een taalcursus online. De taaltrainingen zijn niet gebonden aan één bepaald platform. Er wordt zowel gebruik gemaakt van Teams als Google Hangouts en Zoom. Documenten kunnen via Google Drive en/of email uitgewisseld worden.

Online cursus Engels, vele voordelen

Een online cursus Engels bijvoorbeeld biedt veel voordelen. Deelnemers loggen vanaf hun eigen werkplek in. Er wordt niet gereisd en er gaat dus geen tijd verloren. Veel cursisten voelen zich achter hun pc / laptop / tablet meer op hun gemak dan in een of ander onpersoonlijk klaslokaal. Bij een taalcursus online is volop ruimte voor interactiviteit: live, via audiobestanden en chat. De trainer kan bij grote groepen een virtueel leslokaal ontwerpen met break-out rooms (aparte kamers) en een interactief whiteboard.

Zakelijke cursus op maat, in iedere taal mogelijk

Vakmanschap en ervaring maken The Square Mile tot dé aanbieder van online taalcursussen
The Square Mile is sinds 2002 actief op de zakelijke taaltrainingen-markt. En met succes, want ieder jaar worden meer dan 1500 professionals op het allerhoogste niveau getraind. Van een online cursus Engels, Duits en Italiaans tot een training Russisch, Arabisch of Turks. De klanttevredenheid ligt tussen 99,1 en 99,7%. Met een rapportcijfer van 8,2 tot 8,5 zijn cursisten bovengemiddeld tevreden.

Maatwerk en flexibiliteit

De opleiders van The Square Mile -in totaal 110- onderscheiden zich door maatwerk en flexibiliteit. Voordat zij aan de slag gaan verdiepen ze zich in het bedrijf, de sector, werkcontext en individuele deelnemers. Uw verwachtingen en vragen spelen een essentiële rol. Voor de een sluiten bepaalde oefeningen perfect aan bij de leerbehoeften. Dezelfde opdrachten kunnen bij een ander voor verwarring zorgen. Een methode die bij een bepaalde groep werkt, blijkt voor een ander gezelschap niet haalbaar. Bij een online taalcursus is ook de klik tussen de taaltrainer en de cursist / groep cursisten van groot belang. Welke taaldocent voor welke firma aan de slag gaat, wordt keer op keer serieus afgewogen. Er wordt gestreefd naar onderling vertrouwen, een transparante communicatie en een match met meerwaarde. Als hieraan wordt voldaan, levert de taalcursus écht resultaat op.

Een taalcursus online waar u jarenlang de vruchten van plukt

Uitgangspunt bij iedere taaltraining van The Square Mile is de dagelijkse werkpraktijk. Of u nu werkzaam bent in engineering, de financiële sector, de gezondheidszorg, ICT, offshore of de publieke sector: er wordt aansluiting gezocht bij concrete vraagstukken die nu spelen. Het succes van uw business staat altijd op 1. Bent u geïnteresseerd in onze taalcursussen? Laat van u horen. Dan bepalen we binnenkort samen het startniveau, stellen we de leerdoelen vast en maken we de concrete cursusplanning.