Richard Brame

Richard Brame

De Engelsman Richard Brame is oprichter en directeur van The Square Mile. Hij staat garant voor de kwaliteit van zijn dienstverlening, zijn medewerkers en zijn taaltrainers. Zaken doet hij op een betrokken, transparante en professionele manier, zodat u verzekerd bent van een effectieve zakelijke taaltraining op maat. Vandaag, volgend jaar en over tien jaar.

Duurzame relatie, effectieve taaltraining

Zakelijke ervaring deed Richard op in commerciële functies voor internationale bedrijven als Sony en KPN. Al gauw merkt hij dat zijn taalvaardigheid vele deuren opende. Hij zag waar organisaties behoefte aan hebben: een taalinstituut dat investeert in echt persoonlijk contact en een duurzame verbinding met de klant. Verwachtingen uitspreken en samen de verantwoordelijkheid nemen voor een effectieve taaltraining. Richard volgde een opleiding tot zakelijke taaltrainer en sinds de oprichting in 2002 werkt The Square Mile volgens deze succesformule van duurzaam zakendoen.

De kracht van een taaltraining op maat

Bij Richard kunt u terecht met elke vraag over maatwerktaaltraining. Hij heeft vijf jaar lang taaltrainingen zakelijk Engels verzorgd, waardoor hij de praktijk door en door kent. Hij staat kleine en grote ondernemingen bij in hun zoektocht naar een perfect passende taaltraining. Of het nu business English, technisch Duits of Nederlands op de werkvloer is. Richards advies: denk goed na over de leerdoelen en zorg dat ze realistisch zijn. Zoek dan een taalinstituut dat bij uw onderneming past en bouw de relatie langzaam op. Als uw taalinstituut erin slaagt uw bedrijf goed te leren kennen, dan ziet u dit terug in de kwaliteit van de taaltrainingen.