Moninne Kellaghan

Moninne Kellaghan

Afkomstig uit Ierland werkt Moninne sinds 2007 voor The Square Mile. Als trainingsmanager organiseert zij grote en kleine taaltrainingstrajecten door heel Nederland. Goed plannen is een van haar belangrijkste kwaliteiten. Ze houdt van de uitdaging om de taalwensen en leerdoelen van klanten met verschillende achtergronden in kaart te brengen en samen toe te werken naar een effectieve taaltraining.

Kennis van internationale zakenwereld

Moninne studeerde Applied Languages en Human Resources Management. Voordat ze in 2003 naar Nederland kwam, werkte ze in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Onder meer in de consultancy, bij softwarebedrijven en in de mode-industrie. In Nederland volbracht ze de opleiding tot professionele taaltrainer en ontdekte ze de zakelijke trainingswereld. Moninnes brede, internationale ervaring geeft haar de kennis om uw taaltraining zo goed en gericht mogelijk te organiseren.

Taaltraining goed voor concurrentiepositie

Voor een klein land als Nederland is het belangrijk om goed te kunnen concurreren. Een van de sleutels tot succes ligt volgens Moninne in de kennis en het begrijpen van andere talen en culturen. Wie uitblinkt in helder, doelgericht en overtuigend communiceren in de taal van de klant, heeft een streepje voor. Wilt u uw concurrentiepositie verstevigen? Overweeg dan een taaltraining van The Square Mile. Met Moninne als trainingsmanager bent u verzekerd van een strakgeplande en op maat gesneden taaltraining.