Michelle McManus

Michelle McManus

De Ierse Michelle McManus is een van de trainingsmanagers van The Square Mile. Taaltrainingen op maat verzorgen is haar core business. Voor Michelle werkt een taaltraining alleen als die is toegesneden op uw dagelijkse werkpraktijk.

Hand-picked taaltraining op maat

Elke organisatie en elke trainingsvraag zijn uniek. Michelle wil uw organisatie daarom goed leren kennen voordat ze u adviseert over een taaltraining op maat. Daar krijgt ze bij The Square Mile alle ruimte voor. Wat dit taalinstituut voor haar bijzonder maakt, is de balans tussen zakelijkheid en menselijkheid. Al haar collega’s zijn hand-picked en met diezelfde zorgvuldigheid verzorgen zij maatwerk voor u. Zoekt u een spoedcursus Business English over een specifiek onderwerp? Wilt u de Nederlandse schrijfvaardigheid van uw medewerkers perfectioneren? Wilt u grammatica op een andere manier leren dan uit een boek? Voor Michelle gaat geen enkele uitdaging te ver.

Taalonderwijs belangrijk voor plek in global village

Professionele ervaring deed Michelle op in zes verschillende landen. Zij spreekt vloeiend Engels, Frans én Nederlands. Inmiddels werkt zij bijna twintig jaar in Nederland, vanaf februari 2015 voor The Square Mile. Talenkennis vindt zij een sleutelwoord binnen bedrijfscommunicatie. Nederlanders staan bekend om hun taalvaardigheid en dat moet zo blijven. Ook moet Nederland zijn plek behouden in de global village die de wereld steeds meer wordt. Hoe? Door allereerst de eigen taal goed te beheersen en daarnaast ook de vreemde talen. Michelles advies aan bedrijven: blijf investeren in de taalvaardigheid van uw medewerkers, dat is van wereldbelang!