Kate Rose

Kate Rose

De Schotse Kate Rose is Training & Quality Specialist. Voor grote klanten verzorgt zij het accountmanagement; voor kleinere klanten organiseert ze uiteenlopende taalcursussen. Het is daarbij haar taak om de kwaliteit van de producten, processen en procedures van The Square Mile te waarborgen. Hoe? Onder meer door lesobservaties en gerichte workshops voor taaltrainers.

Van allround taaltrainer naar betrokken organisator

Kate is na haar studie Engels vertrokken naar Nederland. Zij werkte eerst in het toerisme en als HR-professional. Daarna rondde ze de opleiding tot taaltrainer af en gaf ze taaltrainingen voor de gehele breedte van het bedrijfsleven. Van individuele taalcursussen tot incompanytrajecten voor makelaars, juristen of sportschoenenfabrikanten. Sinds 2008 is ze als Training & Quality Specialist betrokken bij The Square Mile. Hier kan ze haar praktische en allround kennis volop inzetten om de dienstverlening van The Square Mile steeds verder te ontwikkelen. Haar doel: ervoor zorgen dat The Square Mile het beste taalinstituut van heel Nederland blijft.

Individu op één voor effectieve taaltraining

Kate werkt graag voor The Square Mile. Ze is onderdeel van een betrokken team voor wie iedere individuele deelnemer altijd op nummer één staat. Eerst de deelnemer en zijn bedrijf leren kennen en dan zorgen voor de beste aanpak, lesmethoden en leermiddelen. Dat is volgens Kate de juiste volgorde voor een effectieve taaltraining. Ze kent de taaltrainers goed en juicht hun kwaliteit, vakmanschap en enthousiasme toe. Ook de trainers zetten het individu op één. Dus wilt u uw angst voor een vreemde taal overwinnen? Bij The Square Mile denkt iedereen oprecht met u mee!