Joan Koene

Joan Koene

 Taaltrainingen Nederlands in Rotterdam / Den Haag

Joan Koene studeerde Talen en Culturen van Latijns-Amerika en werkte daarna in Noord-Amerika en Brazilië. Een aantal jaren geleden rondde ze de opleiding tot docent NT2 af en sindsdien geeft ze met veel plezier fulltime les. In dit werk komen haar liefde voor taal, mensen en ontmoetingen volledig samen: dit is het leukste werk dat ze ooit heeft gedaan. Joan is enthousiast, betrokken en creatief. Ze doet niets liever dan cursisten wegwijs maken in de Nederlandse taal en cultuur.

Plezier en interactie

Elke cursist en elke groep is anders: Joan vindt maatwerk dan ook heel belangrijk. In haar lessen komt iedereen aan het woord en haar cursisten hebben geen tijd om stil te zitten. De lessen zijn dynamisch en interactief. Joan weet dat afwisseling tijdens de lessen onmisbaar is. Ze gebruikt verschillende materialen en zorgt ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. Leren moet ook leuk zijn!

Actief leren

Een taal leren is meer dan de regeltjes leren. Tijdens de lessen van Joan leren cursisten op een actieve en praktische manier de taal te gebruiken, door bijvoorbeeld situaties uit het dagelijkse leven na te bootsen. Haar cursisten reageren enthousiast op de foto’s, muziekteksten en andere werkvormen die uitnodigen om te spreken. Ben je op zoek naar een gepassioneerde, enthousiaste en actieve trainer en wil je veel interactie tijdens de les? Volg dan een taaltraining Nederlands van Joan.