Jan Wilkins

Jan Wilkins

Vol zelfvertrouwen communiceren met Engels sprekende klanten en collega’s? U boekt succes met een zorgvuldige, professionele taaltrainer Engels, die u op betrokken en scherpzinnige wijze helpt concentreren op úw doelen. Jan Wilkins is zo’n taaltrainer Engels op wie u kunt bouwen. Zij werkt met een grote variëteit aan leertechnieken, zodat uw gevoel voor de Engelse taal op verschillende manieren wordt uitgedaagd.

Jan is een communicatie-expert met een passie voor de Engelse taal en een leven vol werk- en leerervaring in diverse sectoren. Zij haalde haar mastertitel aan de University of Liverpool en is een Cambridge-gecertificeerde docent Engels als tweede taal. Jan ervaart taal en cultuur als onlosmakelijk en ziet taal als een essentiële brug naar een mooie en langdurige samenwerking in het internationale bedrijfsleven.

Ongeacht uw achtergrond of bedrijfssector, in haar taaltrainingen bouwt Jan aan uw zelfvertrouwen en uw gevoel voor de Engelse taal. Zij laat zien hoe u betere resultaten kunt boeken in onderhandelingen, kunt uitblinken in een presentatie of lezers kunt raken met uw schrijfvaardigheid. Geheel op maat!