Jacqueline Gilbert

Jacqueline Gilbert voor taaltrainingen Engels in Amsterdam

Jacqueline Gilbert is haar hele werkende leven al actief met communicatie en taal. Ze verliet haar geboortegrond in Nieuw-Zeeland om de wereld rond te reizen. Haar eerste stop was in Hawaï, vervolgens Canada, Londen, Perugia en Barcelona. Haar laatste stop was in Amsterdam, waar zij sinds 1992 woont en werkt als taaltrainer Engels. Naast Engels spreekt Jacqueline Nederlands en Spaans en ook een woordje Italiaans, Frans en Maori. Een wereldreiziger met een talenknobbel.

Hoe relevanter de taaltraining, hoe interessanter

Motivatie en relevantie. Daar gaat het om in de taaltrainingen Engels van Jacqueline. Haar eigen leerervaringen hebben haar ervan doordrongen hoe belangrijk motivatie en relevantie zijn. Hoe relevanter de inhoud van een taalcursus, hoe interessanter voor deelnemers. En hoe interessanter, hoe makkelijker je zult leren. De deelnemers staan dan ook centraal in de taallessen van Jacqueline. En het lesmateriaal? Dat komt vooral uit hun eigen dagelijkse praktijk.

Jacqueline Gilbert bouwt aan persoonlijk contact

Jacqueline houdt van contact. Ze haalt voldoening uit de vaak diepgaande gesprekken met mensen. Wat is hun wereld, hun taal en cultuur, de sector waarin ze werken? En hoe is dat van invloed op de communicatie die ze gebruiken? Ze vormt haar lessen vanuit dit persoonlijke contact. In haar taaltrainingen in Amsterdam gaat het niet alleen om effectief leren communiceren in het Engels. Vanuit relevantie en motivatie bouw je een band op waardoor je durft te leren wat belangrijk voor je is.