Ingrid Helsloot

Ingrid Helsloot

Ingrid Helsloot organiseert als een van de trainingsmanagers van The Square Mile taaltrainingen voor de zakelijke markt. Zij wordt geprezen om haar grenzeloze inzet. Ingrid maakt waar wat zij belooft en de lat ligt hoog: The Square Mile levert kwaliteitstaaltrainingen met honderd procent ondersteuning. Of het nu gaat om een spoedcursus zakelijk Engels of een taaltraining Chinees.

Van a tot z betrokken bij taaltraining

Ingrid heeft een afwisselende weg afgelegd voordat ze in 2013 startte bij The Square Mile. Via de reiswereld, de arbeidsbemiddeling en de marketeerexaminering ontdekte ze de trainingswereld. Daar doet ze waar ze het allerbest in is: mensen een voldaan gevoel geven door een taaltraining tot in de puntjes te verzorgen. Betrokken zijn van a tot z en als een spin in het web contact onderhouden met klanten, collega’s, trainers én deelnemers. Dat klanten blijven terugkomen en taaltrainers graag met The Square Mile werken, ziet ze als een groot compliment voor haar werk.

Uw taaltraining in goede handen

Naast trainingsmanager is Ingrid accountcoördinator. Ook het klantbeheer neemt zij dus voor een groot deel voor haar rekening. Een verantwoordelijke taak die Ingrid met plezier uitvoert. Aangezien een taaltraining geen fysiek product is, is een vergelijking vooraf lastig te realiseren. Daarom wil Ingrid alles waarmaken wat zij u belooft. En dat is: een hoogstaande taaltraining leveren met optimale coördinatie, zodat u zonder zorgen het gehele trainingstraject doorloopt. Van begin tot eind!