Diana Huizinga

Diana Huizinga

Diana Huizinga organiseert als een van de trainingsmanagers van The Square Mile taaltrainingen op maat. Maatwerk verzorgen ziet zij als de grootste uitdaging in haar werk. Zij gelooft niet in een standaardaanpak. Elke organisatie en elke trainingsvraag zijn uniek. Diana verdiept zich daarom grondig in uw organisatie voordat ze met een uitgebalanceerd trainingsvoorstel komt.

Specialist in ontzorgen op maat

Professionele ervaring heeft Diana opgedaan in negentien jaar hotellerie, onder meer op de marketingafdeling van een grote hotelketen. Service verlenen is haar tweede natuur. Vanuit een grote betrokkenheid denkt ze met u mee, van het intakegesprek tot en met de eindevaluaties. Besluit u te investeren in een zakelijke taaltraining, dan wilt u alleen het beste voor uw mensen. Kwaliteit boven de kosten stellen voor het hoogste rendement. Bij Diana is uw organisatie in goede handen tijdens het gehele trainingstraject. Ze is specialist in ontzorgen op maat.

Taaltraining op maat is een puzzel

Diana is naast trainingsmanager ook degene die de trainersadministratie verzorgt en het interne teamoverleg organiseert. Bovendien ondersteunt ze collega’s bij grote trainingsprojecten. De diversiteit in werkzaamheden spreekt haar erg aan. Diana startte in 2014 bij The Square Mile en sindsdien heeft ze haar plek in de trainingswereld gevonden. Een taaltraining op maat opzetten ziet zij als een mooie puzzel om samen met u op te lossen. Stukje voor stukje ontvouwt zich het trainingstraject dat daadwerkelijk aansluit bij uw wensen en uw organisatie.