Taaltraining voor NS stafmedewerkers

Bent u een stafmedewerker van NS? Welkom op de site van The Square Mile (TSM). Wij verzorgen als contractleverancier van de NS in-company zakelijke taaltrainingen Engels, Nederlands (als tweede taal) Duits en Frans en werken voor commercieel, technisch, ondersteunend en financieel NS personeel

Wat kunt u van ons verwachten?

Relevante, praktische lessen met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften en leerdoelen. Vanwege onze langdurige samenwerking hebben wij de NS als organisatie goed leren kennen. Wij beschikken over een trainersnetwerk met hoog opgeleide, native speakers die bekend zijn met uw jargon en taalgebruik. Dit wordt door deelnemers ervaren als erg waardevol en stelt ons in staat de training en trainingsmaterialen zoveel mogelijk af te stemmen op uw leerbehoeften. Het is mogelijk om de training individueel te volgen of in kleine groepen van maximaal 6 collega’s onderling. Hierbij dient het leerdoel en het niveau van de deelnemers overeen te komen. De trainingen vinden plaats op een nader te bepalen NS locatie.

Wat verwachten wij van u?

Uw leerbehoeften en vragen staan bij ons centraal. Wij verwachten daarom dat u actief deelneemt aan de lessen en voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk inbrengt. Daarnaast vragen wij u om naast het aantal ingeplande lesuren, rekening te houden met zelfstudie-uren en oefenopdrachten. Ook vragen wij u regelmatig om feedback, zodat de trainer snel kan inspelen op uw behoeften en leerwensen.

Aanmeldingsproces

Als u in samenspraak met uw leidinggevende heeft besloten een taaltraining bij ons te willen volgen, kunt u zich inschrijven voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast d.m.v. een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Na de intake ontvangt u een offerte voor de training. Na goedkeuring van de offerte, zal de trainingsmanager van TSM de taaltraining van A tot Z voor u regelen. Lessen zijn wekelijks in blokken van 2,5 of 3 uur. Intensievere training is ook mogelijk, bijvoorbeeld 2x per week of dagelijkse lessen gedurende een korte periode.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kate Rose, The Square Mile, op 071.532.3356. U kunt ook direct contact opnemen door een mail naar ons te sturen via ns@thesquaremile.nl

Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.