Logo VDL-Groep(click here for EN) Welkom op de inschrijfpagina voor taaltraining bij VDL Groep. Uw leidinggevende heeft u aangemeld voor een taaltraining Nederlands, Engels, Frans of Duits. Om alles efficiënt te kunnen organiseren, vragen wij u om de onderstaande informatie door te lezen en het formulier in te vullen om uw inschrijving compleet te maken.

Trainingen. Medewerkers van VDL Groep kunnen aan een training meedoen in groepen van 4 tot 8 deelnemers. De trainingen vinden incompany plaats bij VDL, op diverse locaties. Deelnemers moeten bereid zijn om ca. 30 minuten te reizen naar een andere VDL locatie in de buurt. Bij voldoende deelnemers van hetzelfde taalvaardigheidsniveau kunnen wij de training op uw eigen locatie organiseren. De trainingen duren 30 uur en zijn verdeeld in 12 lessen van 2,5 uur op een vast dagdeel en een vaste tijd. In principe vinden de lessen overdag plaats met twee vaste startmomenten in maart en september. De training wordt op uw taalvaardigheidsniveau afgestemd en -indien mogelijk- ook op uw vakgebied. VDL gaat ervan uit  dat u bereid bent om alle lessen bij te wonen en daarnaast ca. 1,5 uur per week wilt en kunt besteden aan zelfstudie en voorbereiding van de lessen.

Intake. Na het invullen van het onderstaande formulier nemen wij contact met u op om een telefonische intake in te plannen. Vervolgens delen wij u in op basis van taalvaardigheidsniveau, locatie en -bij voldoende deelnemers- vakgebied. U ontvangt de lesdata minstens 4 weken en 3 dagen vóór de start van de training.

Annuleringsbeleid. Indien een deelnemer na het  intakegesprek niet deelneemt aan een training van TSM, brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • €75,00 bij annulering binnen 3 werkdagen na ontvangst van de lesdata, tenzij de deelnemer bij de inschrijving al heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn op de dagen en/of tijdstippen waarop hij/zij is ingedeeld.;
  • €840,00 bij annulering na 3 werkdagen na ontvangst van de lesdata, tenzij een andere collega met een vergelijkbaar aanvangsniveau en leerdoel voor de start van de training de plaats kan overnemen.