Taleninstituut Groningen

Ons taleninstituut in Groningen levert incompany taaltrainingen voor het bedrijfsleven in Groningen. Een spoedcursus Nederlands samen met uw collega’s. Of een individuele taaltraining Duits, Engels of Chinees. Werkt u in of nabij Groningen? Maak dan kennis met taleninstituut Groningen van The Square Mile!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Nieuwe economie, nieuwe taaltraining

Groningen is een hanzestad, waterstad, studentenstad én creatief-ondernemende stad. Nu de gaswinning terugdringt, zoeken bedrijven volop naar nieuwe manieren om de economie levend te houden. Dat lukt goed in de zakelijke dienstverlening, kennissector, offshore en interactieve media. Maar ook in andere sectoren timmert Groningen aan de weg. De hoeveelheid aanvragen naar zakelijke taaltrainingen blijft stijgen bij taleninstituut Groningen. Zoekt u ook een professionele taalcursus om uw klanten en collega’s correct te woord te staan? Bij The Square Mile leert u precies wat u nodig heeft voor uw sector, uw organisatie en uzelf. Puur maatwerk dus!

Taal leren in ontspannen leerklimaat

The Square Mile bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Wij combineren klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Onze taaltrainers hebben wij zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap enerzijds en inlevingsvermogen en humor anderzijds. Zij zorgen voor afwisselende lessen en een goede mix van leermiddelen. Bij ons taleninstituut Groningen ervaart u dat leren leuk is. Of u nu kiest voor een taaltraining financieel Engels voor beginners of een cursus technisch Duits op het allerhoogste niveau. Wilt u weten wat uw startniveau is? Doe de taalniveautest van ons Groningse taalinstituut.

Taleninstituut Groningen bij u op locatie

Maatwerktaaltrainingen zijn het effectiefst op uw eigen werklocatie. Daar kunt u precies aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de taalcursus. Taleninstituut Groningen leert uw bedrijf bovendien graag van binnenuit kennen. Daarom leveren wij vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Wilt u liever trainen in een van onze professionele trainingslocaties? Dan kan ook! Neem contact op met ons taleninstituut in Groningen.